ad ld

Thursday, December 16, 2010

Cuti Cuti K.L - Mlm Ni..Huraayyyy.....

Hari ni keje kena lbh rajin..settlekan apa yg patut..nape ekk? Coz esk cuti beb.. tp lbh best coz ptg ni mama sefamily nak fly ke K.L..  Cuti2 Malaysia dh tiba..horaayyy... Blk keje semlm tgk2 atas meja makan ada envelope.. Tya hubby tp dia bt x tahu je.. Trus buka tgk, tiket flight K.L 16 Dec..

Hubby bt surprise la tu..sop sop sop terharu bini mu ini..hehe.. -- Senyum je dia respon,' Byk pahala klu gembirakan hati anak bini hari 10 Muharram kan.. (Phewiit papa membaca nmpknya ye)..

Oooo pandai ye.. hari tu kata x nak bw kete gi k.l.. Alasan? Minyak mahal ..uhuk.. Padahal dia malas nk drive , x suka traffic jam dlm bandar cmtu.. So saja suggest klu nek train cmne? Bleh relaks n tido je.. Tgklah dlu katanya..

Semlm bgtau hanim,' Doter mama ni nk nek flight x esok? Laju je dia jwb,' Mesti lah nak mama. Dh lama hanim x tgk tepi window mcm dlm tv tu.. -- Alahai doterku, pengaruh tv la plak..  Layannn..hehe..

6 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

wahh.. syiokk nyer....
selamat jalan jalan....

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

dok mana di kl ini malam???

Mama Hanim said...

Mimie: hehe..tq2..

tak tahu lg..s.alam or cheras..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya nak datang KL ek, pi jenjalan ke mana tu?

SyidaGorjes said...

bestnye cuti2 mesia.
kalau ke area klcc,bole jumpa2.

Lelord said...

wahhhh bestnya....coti2

jom join contest mamanajlaa
http://canteek-selalu.blogspot.com/2010/12/memorable-anniversary-contest-by-lelord.html