Saturday, December 4, 2010

Bekas Permaisuri Agong Siti Aishah Abdul Rahman saman Syed Abdullah Hussein Al-Attas a.k.a Uncle Seekers, Harga Minyak dan Gula Naik

Pastinya berita terhangat mlm ni pasal Bekas Permaisuri Agong, Siti Aishah Abdul Rahman saman Syed Abdullah Hussein Al-Attas a.k.a Uncle Seekers, kenaikan harga minyak dan juga gula..


Gambar Hiasan je tu ye.. Harap maklum..

Agak terkejut jugak la td tp kira ok la skit coz hubby dh isi full tank siang td kbtulan esok ada 3 kenduri hingga ke Perlis beb..

So sesapa yg blom isi minyak tu, uols still ada masa lg b4 kul 12am jap lg..huhu.. Tp larat ke nak Q berduyun kt stesen minyak nun kan.. uhuk...

Stok gula plak ada lg sekilo dua, mari lah kita kurangkan penggunaan gula dlm kehidupan seharian ye.. Hidup sihat poket pn jimat.. Errr, bleh ker??? Layannnn....

4 comments:

Lelord said...

masuk buletin utama kan? lela bc kat blog nara jek

mamalieyna said...

ayyyooo..tak tgk berita la mlm td g beli brg! hisssh la..apsal naik lagi, gaji tak naik pun setanding kenaikan harga gula n minyak..hukhuk..

ieda said...

eh x baca lak berita nie .. sure hangat
tapia akak adabaca kat blog uncle seekers .. kira dia nie berani lahh .. tapi kalau tepuk sebelah tangan x kan jadi kannn ..

GreenJade said...

harga barang x penah jatuh..selaras dgn paras kenaikan tekanan darah yg semakin meningkat dan lagi dan lagi..aduhaii