ad ld

Thursday, December 30, 2010

Dpt BE Lagi Di Hari Malaysia Menang AFF Suzuki Cup 2010

Salam.. Hr ni heboh cer pasal bola je kan.. Bukan senang nak menang beb.. Tempoh 14 tahun tu klu budak sekolah dh Form 2 ok.. Dh lps alam sekolah rendah, di mana kebykan kita menimba ilmu peringkat awal n mengenali dunia luar..

X caya? Cuba tgk FB uols, rasanya mesti ramai gak lah yg kengkawan a.k.a child hood tu kan..hehe.. Byk kenangan pahit manis ( eh mcm nama blog ni plak Pahit Manis - 1st Love) yg dikutip zaman tu. Sinonimnya, mmg patut lah Malaysia meraikan kemenangan Piala Suzuki AFF 2010 smlm dgn cuti umum esk kan.. Susah payah harungi training, pelbagai perlawanan akhirnya berjaya merangkul AFF Suzuki Cup.. Tahniah Malaysia... Err, relevan tak statement tu? kui3..

Blk pd tajuk n3 ni ye, ekceli td tgk acc nuffnang, fulus/pitis/duit makin menaik amount nya n lg best coz dpt 1 more BE.. Alhamdulillah.. If uols tgk kat SS tu, kdg2 ada iklan DIGI or Friso, dua dua BE silih berganti.. That means 4 BE sdg running serentak kt blog ni... I likeeeee....masyukkkkkk...TQ nuffnang..

2 comments:

baincardin said...

Piala Suzuki AFF 2010 - The cup is ours! Yay!!!~ ^_^

Aj said...

yeah... congrats Malaysia