ad ld

Sunday, December 12, 2010

Bila Gaduh Dgn Suami Mesti Aku Yg Menang, Hebat Kan?

Salam.. Tajuk tu kisah benar ok, bukan rekaan semata. Nape, uols x caya ker? Betul, tiap kali bergaduh dgn laki mmg mesti aku yg menang beb.. TAPI BUKAN MAMA lah, harap maklum..kui3..

Ekceli weekend ni sgt tensen, asik dgr jiran memekak je.. Although bleh kata every week dorg gaduh, tp since Khamis till semlm lg menggila.. Paling terkezut bila dgr si isteri 'berpantun' kt suami dia,' Kau keluar dari rumah aku sekarang,' sambil baling beg pakaian ke luar pagar..
Perhhh.. hebat giler kan, wa 'tabik' sama lu...

Kena on tv kuat2 masa dorg 'shooting drama' tu, klu x mmg annoying btul. X larat kena dgr satu2 dialog ayat-ayat cinta dorg..

B4 this ok je area perumahan ni aman tenteram tp skang dh mcm pasar, riuh giler since dorg pindah.. Alahai sabar je lah... My hubby kata masa gaduh giler2 tp masing2 penuh je 'love bite'...oppss tershasulll daaaa...

9 comments:

Lelord said...

hahhhaah love bite tak tahan tu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

mak ai dasyatnya gaduh sampai semua jiran dengar...tak malu ke

~ain said...

hehehe.. sabar je .. ish.. tak mo bising2.. kita dgr je aaaa kan.. hahaha

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

eeheheheh...:P no komen...

erienz said...

gaduh mcm tu sekali yer...alhamdulilah jiran kiri kanan ok...

erienz said...

gaduh mcm tu sekali yer...alhamdulilah jiran kiri kanan ok...

Ena said...

scary je kan..

nauzubillah..

mamalieyna said...

isssh seram plak dengar, eina kalau dgr org gaduh2 ni, takut semacam je rasa..issh tak malu betul, haiiih love bite tak hengat pulak ye..ngeee.. apa daaa..bikin malu jiran tetangga sajer..!

makdara TERdiva said...

gaduh2 geram kot! haha!