ad ld

Wednesday, December 8, 2010

XTVT Semalam, Jalan jalan Cuci Mata Je

Salam.. Bersiaran di hari 2 Muharram.. Semlm kuar umah 10.30am, gi Masjid ada majlis akad nikah. Pastu ke umah pengantin perempuan ada acara makan2, kul 1pm bru settle..

Cocer plak mendung je, mmg bagus lah utk berfoya foya di hari cuti kan..hehe..

Blk umah jap, siap2 utk next xtvt. Plan nk usha baju utk dinner next week, dh terjah lah 2-3 kedai tp still blom jmp yg berkenan di hati daa... Hanim gak yg seronok..


Layan je lah si doter nih..

4 comments:

mamalieyna said...

ohho berjalan2 mencari baju tuk dinner eh..best nye..kite gk takde dinner2 ni,,wuwuw..

hanim suka main2 tu eh, heran betul dak arif tu, sampai skrg umurnya 1thn9bulan, taknak nye naik menan tu..apa daaa..

Ena said...

syok nye la. masih cuti2..

amin said...

cuti-cuti malaysia...

azzey said...

Saya rehat kat umah je semalam. badan x sihat blk dari kursus....