Tuesday, December 14, 2010

(Gambar) Buang Bayi: Mayat Bayi Lelaki Ditemui Di Sungai Johor Kota Tinggi Johor

Terbaru kes buang bayi.. Mayat bayi lelaki ditemui di tempat menurunkan bot di Sungai Johor dekat Taman Kemang, Kota Tinggi Johor..


Apa jenis manusia yg tergamak bt sekejam itu..Binatang pn tahu sayang anak..

7 comments:

TuYa said...

na'uzubillahiminzaliq..
ade je kes buang bayi kat mana2..
sedihnya tgk baby tu..

zue @ annaleeya said...

tak abis2 kes buang bayi... mmg takde hati langsung...

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum..
Sian baby 2..buang bayi 2 satu hal la..tp kenapa dibuat mcm sampah..
azabnye baby 2 menanggung sakit & kesejukan..
teruknye moral org sekarang..
nauzubillah...

Mamamya said...

masya'allah.....kenapa t'gamaknya org buat mcm nie...sampai hati buang darah daging sendiri.....

az rina a.k.a jaijina said...

nak nangis tau kalau bace paper pasal buang² bayi ni..kasilah org kalau tanak, ramai yg sanggup nak jage baby sbb dorang takde anak..

ieda said...

ini bukan manusia dikk .. nie level dia sama dgn setan dan haiwan !!!!!

Mama Hanim said...

Tuya: mmg sedih kan.. kejam sgt..

K.zue: xde perasaan, hati dh 'gelap'..

Ayu onie yuna: Salam.. mmg moral makin teruk skang kan.. apa nk jadi la..

Mamamya: cmtu tu lah igt nk seronok je..pastu reti plak malu kan..

az rina: sedih sgt tgk keadaan baby tu kan..

k.ieda: btul tu kak..stuju sgt..