ad ld

Tuesday, November 2, 2010

(Gambar) Nahas Bas Delima 10.10.10, Perkahwinan Nur Nadia, Anak Erra Fazira Dan Rozaliya - Most Viewed

Salam.. Dh masuk hari ke 2 kita di bln November. Kebtulan hujan mencurah curah tiada henti since ptg Jumaat lps, 29 Okt. Kt kedah ni pn dh byk area kna banjir, siap ada kna pindah lg..

Begitulah kehidupan ini, byk perkara yg unexpected bleh berlaku kan, dari musim agak panas kdg2 x selesa utk xtvt outdoor, tup2 hujan non stop 3 hari trus banjir. Subhanallah..

Kalau dlm lagu, versi Melayu ada 'Tragedi Oktober' Awie kan, versi English plak ada 'November Rain' by Gun N Roses..huhuhu.. Skang nk ajak uols flashback apa yg bleh dikatakan 'big thing' berlaku di Malaysia tercinta ini yg smpt dimuatkan dlm this blog sepanjang Oktober lalu. (Tetiba feeling lbh lak hr ni kan..uhuk)..

1st week Oktober 2010 dimulakan dgn berita gembira persiapan 'Weeding of The Year' Dato Sheikh Muzaphar Shukor termeterai 10.10.10. Tp tarikh tu juga Malaysia dikejutkan dgn tragedi ngeri nahas bas Delima di Simpang Ampat. Sgt menyayat hati.. N3 kedua yg catat Most Viewed bulan lps hingga dpt hit 700++ UV kebaboom blog ni jap hr tu ialah Video, Gambar Perkahwinan Nur Nadia SM Nasimuddin. Mesti ramai awek yg jeles tgk majlis tu kan..ahaks..

N3 ketiga ni pelik skit, coz post bulan Julai tp still hit 3rd most viewed, Gambar Anak Erra Fazira dan Dynas Mokhtar. Dan nama plg glamour hasil google di blog ni bulan lps tentunya Rozaliya Mat Lazim. 

Credit to widget Most Viewed.. Kan senang nk review tu..hehe..

7 comments:

zue @ annaleeya said...

kisah rozaliya tuh mmg kebaboom jap... dan yg sedih tuh, rozaliya tuh org kg ahkak tuh... huhu!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rozaliya tu dia yg larikan diri kan? bkn dilarikan tunang
aisey..mcm2 uhu

az rina a.k.a jaijina said...

kan kak zue, buat malu org kampong aje kan..

Mama Hanim said...

K.zue: rozaliya umur muda sgt lg utk kawin, bru 20, tu yg xleh kawal sgt tekanan kot kan..

Mama Hanim said...

rose: dia ngaku lari ke k.l sbb tekanan..

Mama Hanim said...

az rina: sabar je lah..

Ena said...

tu la kak, macam2 kes kan.. mrmmm