ad ld

Wednesday, November 10, 2010

Seminggu Lg Raya Haji, Cmne Cuti Uols?

Salam.. Seminggu lg raya kan.. Uols cmne, ambik cuti lama x? Kt kedah ni cuti raya haji 2 hari ok 17 n 18hb tu, trus continue Jumaat Sabtu, walaweh best nya.. Jgn jeles ekk..hehe..

So biasalah, everytime nk blk kg mesti service kete dlu kan, plg x pn alignment balancing. Last week tu papa hanim singgah jap kt kedai tayar sblh Billion tu, katanya senang suh anak bini dia lepak smbil layan cupcorn kt shopping mall tu masa tggu kete siap. Mama n papa hanim tercuit hati tgk reaksi muka cik hanim tu bila dpt tahu nk blk kg.

Masa benti dpn kedai tu hanim tya,' Y stop kt sini papa? tayar rosak ke?
-Papa jwb,' X lah, nk service je, kita kan nk blk kg raya next week.
-Hanim: Btul ke papa? Wow bestnya hanim nk mandi pantai lah kt kg mama tu,'.
-Papa: Eh, cmne kg papa?
-Hanim: Kg papa pn best, ada byk pokok buah..
Kih3, pandai dia cover ekk.. Bertuah punya anak..





Tgk lah ekspresi muka hanim tu, suka sgt dia kan.. Ho ho ho balik kg.... Err, mama dia pn tumpang skali la kan..kui3...

-- Keje dlu ok, next week bru blk daaa....

23 comments:

LYaFRINA said...

raya korban ni, buat sederhana jer.. cuti?? hehehehe.. xtau lg mcmana.. rasanya dlm 4 ari g2 company bg..

suka hanim blh balik kg.. jumpa kawan2..

princeduyong said...

selamat beraya yer..

sarah-najwan said...

heheh...keje dulu..coti nex wek..

balik pom hari selasa kot...

slmt menyambut hari raya korban..

**sHiKinn** said...

oo sama la kat klantan terus sambung jumaat sabtu..best best..tak sabar nak cuti..ehee..apa pun selamat hari raya haji yer!

aNaYaNa said...

akak..singgah..
ololo..comel nya hanim..
selamat ari raya aji..hehe

Ena said...

cutenyer hanim..

ena raya kat KL je kak.. dah masuk 2 kali raya haji dah ni tak dapat balik raya.. alahai.. sedih la.. tapi nak wat camer.. huby kijer.. ena ikut dier la anti tak la bosan sangat..

@e_da said...

lalalaaaaa makin comel hanim.. tambah lg dengan senyuman

Mama Hanim said...

Lya: mesti la suka blk kg kan.. dpt tgk org tua tersayang..rasa tenang je.. hanim x yah cer la, mmg suka sgt dia..

Mama Hanim said...

princeduyong: tq2.. slmt beraya utk awk juga..

Mama Hanim said...

sarah-najwan: tu la kan, blk raya mmg best.. settle keje mggu ni, pastu blk dgn senang hati kan..

slmt hari raya korban juga..hehe..

Mama Hanim said...

shikin: tau xpe..hehe.. cuti mesti lah best kan. dpt blk kg plak tu..

slmt hari raya haji juga utk awk..

Mama Hanim said...

anayana: tq sudi singgah..ada masa n sudi dtg lg ye..hehe..

masa dia senyum comel la hanim tu..huhu..

slmt hari raya ye..

Mama Hanim said...

Ena: hanim cute? hehe tq..

xpe la ena, nk bt cmne demi tugas kan. Insya Allah ada rezeki lain hari dpt cuti plak tu kan..

Mama Hanim said...

e_da: comel ker? ahaks..tq2..

x smpt nk snap masa dia meragam, kot2 nmpk lg comel..kui3..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

bestnya nak kelik kampung... balik mana...

mie balik perak.. yeay... :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

comel..geram tgk
sib baik pandai cover balik ehehhe

mamalieyna said...

jeleeeeesssssssss! eina cuma cuti sehari + raya ke-2 tu, dah ada program besar punya kt opis! hampegas tul...! huh!

selamat bercuti yaa! waaah expressi wajah hanim..sukenyee...^_^

BIONIC WOMEN said...

x sabarnya nak balik kelatan..hehehe..
Dhiya pun sibuk nak main air balik nih, tapi xtau la kan?/harap2 x ujan ler..nak bawak budak2 mandi pantai, mandi water splash..
kelantan!!!!! tunggu...aku datang..hahaha

Mama Hanim said...

mimie: ambo blk kb..hehe..

slmt hari raya mie..

Mama Hanim said...

rose: hehe comel ekk? tq2..

tu la pasal, seb baik hanim pandai cover kan..

Mama Hanim said...

mamalieyna: redha je lah eina.. tggungjawab keje kan, nk bt cmne..

tq2, slmt hari raya juga eina sekeluarga..

Mama Hanim said...

eily: hehe..jom kelik kelate..
tu la, hanim suka sgt klu nk blk kg gak..
slmt hari raya juga utk eily sekeluarga..

oneyani said...

balik kelantan kekgi jemput la mai trg 20.11...kenduri yani

kalau ade kesempatan nak mai...bagi address ye wan_muliani@yahoo.com