ad ld

Monday, November 29, 2010

Sizzling Chicken Noodles Sgt Lah Mables..

Salam.. Semlm hujan lebat giler kt sini, lama plak tu ada la 2-3 jam non stop. Biasa la waktu hujan, selera pn mcm2 kan, nak makan tu la nak makan ni lah..hehe.. So mama tetiba nk makan chicken noodles..My hubby plak tingat nasi ayam. Best tau.. Jom kita tgk..


Nak tgk lg dekat.. Zoommm skit...

Sizzling Chicken Noodles.. Mables uuuu.. Tp hanim plak tetap suka makan nasi ayam dgn papa nya.. Anak papa katakan..huhu..

-- Hari ni rasa nk makan laksa or bihun sup sebelah Petronas Bakar Arang plak.. Harap2 masih ada stok lg lunch hour nti..

8 comments:

ieda said...

memang sedapp .. kalau kat ktn nie akak suke makan di GIANT .. ermmm
x leh jadi nie .. mlm nie nak gi makan lerrr hhehhehe

Ena said...

sizzling..

sedapnya...

BIONIC WOMEN said...

sedapnya..terliur tengok..
baru tengok lum ag bau..
lum lagi rasa..hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

saje je bagi kita terliur tau, sedapnya...

SyidaGorjes said...

nasib baik da mkn sizzling ni mgu lps, so takde la terliur sgt.
pagi ni da mkn nasi lemak 3 pinggan.ngeh ngeh ngeh...

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

alamak... sedapnye.. meleleh air liuq amie!

LYaFRINA said...

waaa..
hidangan t'hari y sgt2 best!!


tp jamu mata ajer la... hehehe

Ina Hashim said...

kat kedai mana makan sizzling tu?yummy...