ad ld

Friday, November 26, 2010

Rumah Baru Dan Cek Nuffnang

Salam.. Ni picca lama, ada la 2-3 minggu lps kot. Cuba uols teka apa benda dlm tu? hehe.. Ekceli satu envelope tu ada cek nuffnang n dua yg besar tu something special utk hanim. Jom kita tgk isinya..


Taraaa.... Ni lah rumah baru hanim..kui3.. Dua skali redeem drp huggies.. Cantik x? Masa isi form hr tu katanya dpt dlm 1-2 bulan, tp cun2 smp b4 besday hanim. Happy sgt dia dpt tu.


Kebtulan dpt big hamper drp mok n aboh pengasuh, lg suka la cik hanim tu..


Skang ni, hanim dh x mau sgt singgah memana bila blk ptg, nk trus smp umah main semua tu..huhu..




-- Nk kumpul point lg, bru dpt redeem satu lg bentuk kereta plak.

11 comments:

sarah-najwan said...

amboi..2 umah tu..seronok main ek..

Ena said...

wahhhhh..

cek nuffnang.. syoknyaa..

kemain happy lagi hanim dapat tu.. hihi

SyidaGorjes said...

opis kita satu blok dgn huggies tu.lain floor je.tp tak pernah redeem sbb form dia tak leh nak download.

TuYa said...

comelnya rumah anim yang wane ijau tu..hehehhe..tergolek2 anak dara tu ye..

ciK mOt ©™ said...

wahh cantiknya rumah hanim ...adik beradik HNI nak tumpah bermalam bolehhh???

BIONIC WOMEN said...

wahhh..dah tebus ek...good2.
bilalah eily ni nak dapat cek nuffnang ek???huhuhuhu

Ms sunsWeetz said...

wow cek!! hehe
ehm anyway i follow u=)

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

wahhhhhhhh!! leh x bagi satu acik amy rumah anim tuh? hihihiih comeinyer.....:P

seriwangi said...

Bestnya dpt cek...seriwangi tggu juga bla nak dpt cek.

mojoko said...

Best...dpt umah baru?

ken said...

new house is fun :)