ad ld

Monday, November 1, 2010

Kereta Baru Di Bulan Baru

Salam.. Hari ni dh 1 Nov 2010, cepat je masa berlalu kan. Weekend mcm biasa lah, bt lawatan cuci2 mata bersama cik hanim di venue wajib hari cuti..hehe.. Makin ceria hanim tgk ada kereta baru kt situ, trus naik je sambil 'Mama, ada kete baru lah, best nya'..


Cantik x kereta baru hanim nih? hehehe...


Lps check status 2-3 kereta lain juga 'berfungsi' dgn baik, mula lah dia demand yg lain pulak. Apa lg klu bukan KFC...huhu..


Peace to mama n papa.. I like ittt..


Alhamdulillah.. Kenyang dahhh..kui3..

-- Bila KFC nk bagi buffered earning kt blog ni? Asyik promosi free je kan..la la la ....

16 comments:

mamaaerish@eb said...

yg best... yg tergolek ats meja tuh gak... nk sikit boley?... ;p

SyidaGorjes said...

hah!entry ni baru best.sebab ada gambar hanim makan.siap pipi kembong lagi.hehehehehe

CekWa said...

cutenyer dia....sama nama pulak tu!! nice blog.

BIONIC WOMEN said...

wahhhh...indunya kat hanim..ada gambar makan skali..yg paling best masa baca entry ni, dhiya ada kat sebelah ni..pastu trus cakap
"mama, dhiya nak makan KFC jugaklah..sedapnya ayam kakak tu"..huhuhu..kena bawak ler malam nih.

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

lama akak x citer pasal hanim... hehehe comeii laa dier ngan KFC... hanim ngan kfc memang x boleh nak dipisahkan langsung..soooo comeiii

eiela said...

comelnya hanim dengan kereta dia..cantik

cha said...

nak mintak pipi Hanim sikit. hehehe...

GreenJade said...

ye lah..KFC patot kasi award to their loyal model x bebayar nih tau..hehehe

err..auntie nk pinjam keta blk Ipoh lah Hanim..bley kan..kans..kans.. hehehe

Mama Hanim said...

mamaaerish: bleh sgt la, jom2..hehe..

Mama Hanim said...

Syida: hehe.. sila bagi chance ye..

Mama Hanim said...

CekWa: cute? hehe tq2..

ada masa n sudi dtg lg ye..

Mama Hanim said...

Eily: hehehe.. bagus la tu, jom dhiya kita layan kfc sama2 ye..

Mama Hanim said...

Amy: tu la, citer biasa je amy, hanim dan kfc kan.. xde yg menarik pn..

Mama Hanim said...

eiela: comel ekk? klu masa dia meragam lg comel..geram je...ahaks..

Tq sudi dtg sini.. dtg lg ye..

Mama Hanim said...

cha: x boleh, nti kurang tahap montel hanim..kui3..

Tq sudi dtg sini.. plz come again..

Mama Hanim said...

Tinie: tau xpe..hehe..

kete tu hanim punya lah, blom puas drift lg, x leh pinjam..

bila la agaknya dpt jmp auntie tinie yg gorgeous nih smbil layan kfc ye..kui3..