ad ld

Tuesday, November 23, 2010

Alhamdulillah, Selamat Smp Kedah

Salam.. Alhamdulillah, dh selamat smp Kedah kul 7pm semlm. Segalanya lancar dan baik spt diharapkan, tq juga pd kengkawans yg sudi turut mendoakan utk kami.. Hujan sgt lebat area Jeli till Grik, berkabus tp seb baik ada Triton jd leader so senanglah skit follow je dia, x lah penat sgt drive dlm hujan kan.


Ni picca jalan Grik - Baling, view sgt menarik kan. Area tu ada signboard mcm Rusa or Kijang melintas. Teruja gak mula2 tgk signboard tu dlu, tp lg teruja campur seram bila tgk ' AWAS! Gajah Liar Melintas!..huhu..

- Ok lah.. Hari ni dh keje beb.. Adios..

4 comments:

ciK mOt ©™ said...

salam...
pernah lalu sekali kat view yang ditunjukkan kat atas...
siap ada signboard kan...
awas rusa melintas...
haihhh kalu melintas depan mata, amik tangkap la
dapat makan daging rusa...
hehehe...

turun jek situ belah kanann umah adik ipo

Mama Hanim said...

Cik mot: salam.. byk kan signboard rusa kt situ.. area bukit..

ooo, umah adik ipar area kemangi tu ekk?

ciK mOt ©™ said...

haah..tidak syak lagi...kemangi...tul la tu...hehehe

GreenJade said...

ngeri tuh..kalu le tgh siok2 drive tetibe gajah lintas..errr x ke haru..err errr

waaa sure in blues mood yeah..ambo pong baru start kije smlm ...malasssssnye..sgt2 demotivated xtau mane mau start dulu hehehe