ad ld

Monday, November 1, 2010

(Gambar) Kemalangan Ngeri 2 Kereta Di Km 67.5 Jln Penarik Permaisuri 5 Maut

SETIU 31 Okt- Empat sekeluarga termasuk seorang bayi berumur setahun antara lima yang terkorban dalam kemalangan ngeri melibatkan dua buah kenderaan di Kilometer 67.5 Jalan Penarik, Permaisuri di sini hari ini.

Dua lagi parah manakala 10 yang lain cedera ringan dalam kemalangan ketika hujan lebat antara kereta Proton Wira dan sebuah van berhampiran Kampung Nyatuh, di sini kira-kira pukul 1.30 tengah hari.

Mereka yang maut ialah pemandu kereta Proton Wira, Noorazdy Yelwy Sidek, 32; adiknya, Noorazry Elmy, 29; Noor Afzan Efizalman, 16; Nor Amisya Maisarah, anak Noorazry Elmy yang berumur setahun.

Turut terkorban seorang penumpang van, Mek Wook Yacub, 76. Kesemua mereka berasal dari Besut. Kesemua yang terbunuh kecuali Nor Amisya Maisarah disahkan mati di tempat kejadian akibat kecederaan serius di kepala dan tersepit dalam kenderaan. - kosmo

1 comment:

Puan Nad said...

Salam...
nauzubillah,btw, ni family officemate saya... arwah ayah beliau baru je meninggal 10+++ yg lepas. Al-fatihah semoga roh mereka ditempatkan di kalangan orang² yg beriman. Amiinnn.