ad ld

Tuesday, November 16, 2010

Esok Dh Raya, Jom Balik Kg.. Ho ho ho Balik Kg!!!

Salam.. Uols cmne hari ni, dh start cuti ke? Hmm, saat n3 ni publish, mybe kami dh on the way blk kg.. Raya beb, cuti seminggu..Yahooo.. Ho ho ho balik kg..hehe best2.. Plan bertolak kul 1pm, sebaik habis meeting. Ekceli patutnya Isnin semlm dh cuti, tp ada 'big day' Dato dtg meeting hari ni, tp xpe lah lgpun cuti semlm tu dpt forward lps raya.


Tgk ni, kemas brg2 mlm td, ntah muat ke tak bonet Mr.Perd tu. Mcm2 ada, 2-3 jenis kerepek, kuih muih utk raya nti. Tu brg mainan Hanim, beg pakaian x masuk lg..huhuhu..


Pepun, doakan agar segalanya baik, lancar dan keselamatan perjalanan pergi dan balik kami ye.. Tq uols.

Selamat Hari Raya Aidil Adha Utk Semua..... Take care.

14 comments:

makdara TERdiva said...

semoga selamat di perjalanan..wah! cuti seminggu katenye?? aihh x aci x aci.. :P

mamaaerish@eb said...

balik kg lama ker tuh?... :)

eT said...

Take care...
selamat hari raya...

baincardin said...

Selamat Menyambut Aidiladha!!!~ ^_^

BIONIC WOMEN said...

selamat hari raya Aidiladha mama hanim sekuarga..
kami x dapat raya..sekolah cikgu jeme ni x bagi cuti khamis, jumaat tuh..sakit betullah hati..huhu

yatie chomeyl said...

sedaknyo leh kelik rayo di kelate

ProfHariz said...

Salam Aidiladha 1431H Daripada ProfHariz.com :)

Mari Menghayati Entri AidilAdha Hanya Sekadar Korban
AidilAdha Hanya Sekadar Korban ?

Mama Hanim said...

MDT: Tq2.. Alhamdulillah segalanya lancar.. Ohh cuti seminggu, mmg best hehehe..

Mama Hanim said...

mamaaerish@eb: hehe cuti seminggu katakan.. berfoya foya di kg la..

Mama Hanim said...

eT: Tq.. Slmt hari raya juga awak sekeluarga..

Mama Hanim said...

baincardin: Terima kasih, slmt hari raya juga..

Mama Hanim said...

Eily: Xpe2, cikgu kan cuti panjang dh pasni.. Best tu cuti sakan la..

Mama Hanim said...

yatie chomeyl: hehe mmg best sgt blk kg.. raya kelate kan merioh..

sabar2, study jauh mcm yatie tu pn satu bentuk korban jugok kan.. bukan sene bt gitu dok.. ore hebat je mampu..

Mama Hanim said...

ProfHafiz: Tq.. slmt hari aidil adha kembali..