ad ld

Tuesday, November 9, 2010

Mode Bz, Tq Silent Reader!!!! Uols Mmg Cool!!!

Salam.. Sihat ke hari uols? Dh makan? Hr ni mama rasa rajin n ada masa free utk taip n3, ye lah biasa copy paste je kan..huhu.. 2-3 menjak mmg x cukup masa nk layan blog, agak bz kt ofis bila msk musim student exam, pastu marking paper plak, then dh kna fikir lg bt soklan bru utk next sem.. Jd lecturer pn bz beb, kdg2 tu kena study gak lbh dri student, ye lah kot2 dorg tya something tetiba kita x leh explain, tak haru nti..kui3..

Ada masa skit ni mama nk ucap terima kasih byk2 pd uols yg still sudi dtg blog ni, although mama jarang reply komen, bls ziarah uols, x smpt blogwalking, tp uols tetap baik hati dtg sini. Seriously, masa mmg agak terbatas skang ni. Lbh2 lg since my friend yg accident last two week blom kuar wad lg, maka automatic segala perlu reschedule coz dia juga salah sorg lecturer kanan kt sini. Segala program, xtvt, lecture schedule nya perlu dibahagikan sebaiknya. Stakat ni plak mmg every weekend mama sekeluarga gi melawat dia di alor star, cuma last week x kesampaian coz banjir. Insya Allah this week, kami ziarah lg ye.

Ekceli, blog ni still hidup coz support drp uols x kira new visitors, followers or kawan2 berblogging. Terima kasih semuanya. Dan nk tambah skit pasal silent reader. Ada ramai gak la yg terlist dlm blog ni dlu dorg sebenarnya jd silent reader. Dorg dtg blog ni tp x tinggal komen or shoutbox, x tahu lah minat pasal apa ntah agaknya kui3.. Tp bila tgk link refferer, bleh kata hari2 dorg dtg my blog. Bila ada masa free tu, mama akan jejak blk dorg, say hi tq link, dan bermulalah satu persahabatan maya. Antara dorg yg bermurah hati: Amiefadli, Mun-e, Greenjade, Zamieda, Mamasya, CuteOven, CT, Eily. Tq my friends...

-- Opps, jgn kecil hati plak pd nama yg x smpt ditaip tu.. Sesungguh uols sgt dihargai jua.. Adios...

4 comments:

makdara TERdiva said...

insyaAllah selagi ade peluang dan kesempatan pasti akan berkunjung.. :)

SyidaGorjes said...

namaku tiada.


huwaaaaaaaaaaaaaa.....*nanges* terjun bangunan.

BIONIC WOMEN said...

sweeettttt...
insyallah, sahabat dan persahabatan yg ikhlas xkan putus...
salam sayang buat hanim...

::alwaniamalini:: said...

blog akak bestt.. sebab tu ramai silent reader hehe.. keep on blogging! :)