ad ld

Monday, November 22, 2010

Live Dari Kota Bharu: Jalan2 Cuci Mata

Salam.. Still lg kt Kota Bharu, tp ptg ni dh nk gerak ke Kedah. Seminggu berlalu amat cepat, masa isi form cuti hr tu rasa mcm dh cukup 7 hari kan..huhu.. Ok ni picca xtvt semlm, ronda2 sekitar KB. Turun awal dlm kul 9am coz my hubby ada urusan kt ofis CIDB lgpun klu lewat skit je compem jem la KB tu.


Lps settle urusan hubby, trus headed to 'checkpoint'. Picca atas tu bukan nk snap Parkson semata mata, tp tingat duk jalan kaki area tu zaman dating2 dlu..kui3..


2nd picca ni lak Pasar Siti Khadijah, sesape yg 1st time gi situ mesti kagum tgk mostly 90% peniaga nya kaum wanita. Tp yg pasti, uols mesti sedia duit byk2 coz mcm2 ada jual kt situ..huhu..  


Jalan ke KB Mall, agak annoying skit coz byk struktur kiri kanan still in progress. Pepun Kb Mall tetap happening..hehe.. Ok lah, tu je dlu. Line sgt slow, nk upload 3 picca ni pn lebih 30minit..apa daaa..

-- Uols doakan agar segalanya selamat dan lancar perjalanan kami blk kedah ptg ni ye.. Tq.

-- Sori blom sempat bls ziarah n komen uols, mcm Ena, Sarah-Najwan, Eily , Tinie, Syida, Yatie chomeyl n sewaktu dgnnya..

7 comments:

SyidaGorjes said...

mesti shopping sakan kat pasar khadijah!betul tak?

A D I A said...

amboi lama ye kelik kota bharu, rindu rasanya nak balik kg halaman husband ni. bukan nak balik sgt, tapi teringin nak jalan2 cari makan di sana hehhe.

zue @ annaleeya said...

dah lama tak jenjalan ke kota bharu... mesti dah lain skrg ni kan???

TuYa said...

bestnya g pasar siti khadijah tu kan..
Tuya lama sangat dah x kesana..mesti banyak perubahan..

semoga selamat sampai ke Kedah ye kak..
save juorney!!

Ena said...

jalan2 dok lam kete je pon ok kalo anak2 ena.. janji leh kuar.. hehehe

BIONIC WOMEN said...

huhuhuhu....x sabarnya nak jumpa kb.
tapi jalan kb tu yg x tahan kan? asyik jem sajer..
walaupun jem tetap kuredahi jua

mamasya said...

Salam Mamahanim

Balik raya tempoh hari tak sempat ronda KB...balik kejap saja.
KB tambah pesat...area Pasar Khadijah tu sesak sokmo dng kereta.