ad ld

Monday, January 17, 2011

Jalan2 Midvalley Weekend Itu

Salam.. Dpt rehat puas2 coz 3 hari cuti.. Semlm Kedah cuti lg, Hari Keputeraan Sultan Kedah. Best woo cuti..hehe.. Apa xtvt weekend uols? Mesti happening kan..

Ni nak cer program hanim hari Ahad tu.. We all gi Midvalley.. Jln jem giler, lama btul Q nk msk semua dh full. Biasa klu jem cmtu my hubby mesti dh nk blah, tp ni bleh plak dia kata,' X pe lah, relaks je, kan nk bw anak jln2'. Huhu..

Mmg crowded sgt dlm tu.. Nak terjah satu2 pn susah. Layan hanim je lah.. Nmpk bear tu terus dia tya,' Mama, bear tu muat tak klu nak ikut kita blk dgn car?' Alahai..

Gi sama2 with makngah n ayah nik Hanim. So her cousin Hanan pn ada skali la.. Main sakan dua org sepupu tu.. 



Dh puas hati naik semua tu 2-3 round till mama papa dia abis coin dlm poket, Hanim tertgk plak ice cream.. Pekena semangkuk Baskin Robbin dia mitak lg dgn papa. 'Papa, sedap kan ice cream ni, Hanim nk satu lg bleh tak? Rasa dia x sama lah dgn yg bli kt Tesco tu'.. Kih2, bertuah punya anak...

-- Attention, xtvt weekend ini berlaku masa gi K.L last month.. Jgn marah, harap maklum..Kui3..

-- Cuti Cuti K.L - Mlm Ni..Huraayyyy.....
-- Live From K.Lumpur : Alhamdulillah, Kami Dh Smp
-- XTVT Hanim Di K.L, Jumaat 17.12.10
-- From LCCT To Penang, TQ Air Asia 

12 comments:

ieda said...

dah lama akak x kesini kalau ada turun kl , nak ajak adik bawak lah :)

waa seronoknya jalan2 lepas jalan2 makan aiskrim tuu yg x tahan tuu heheh

Ena said...

weeeeeee!!

bestnyerrr..ena dah lama tak kesana.. sob3x

BIONIC WOMEN said...

huhu..baru nak cakap datang kl x bagitau pun..upernya bulan lepas..cuti sek ker mase tu??len kali bagitau ler nak datang cini tau..leh kita jumpa2 org kg..hehe

mamalieyna said...

waaah hanim mai jln kt midvalley eh..ayep yg dok dekat ni pun, mamanya tak bwk jln2 situ..hehe..bukan apa, mls g situ ramai org, luas sgt, penat berjln..hehe..

shaza said...

patut la akak tgk nape bear tu masih di situ.. tu decorations mase krimas.. last month rupanye..

SyidaGorjes said...

orang kl pun dah lama tak pegi midvalley sebab dah terkenal dengan jem on weekends.makan tahun jugak kami tak pegi sana.

Mama Hanim said...

k.ieda: hehe..ok je, kita bt rombongan ye kak, bru meriah..

biasa la hanim tu, lps guna tenaga je mesti nak makan plak.. tgk badan la..hihi..

Mama Hanim said...

Ena: org yg duk k.l xpe lah, bila2 masa je mcm ena bleh gi kan.. bukan mcm kami yg duk jauh ni..huhu..

Mama Hanim said...

Eily: gi 5 hari je.. tgh bulan 12..

kita jmp kt kelate la lg best, smbil make sate ikan..hehe..

Mama Hanim said...

mamalieyna: tu la kan, luas sgt..

igt hr tu pn x mao gi, tp papa hanim tu beria nk bw hanim, smbil nk flashblack zaman muda2 dlu..huhu..

Mama Hanim said...

Shaza: hehe.. cer dh basi kan..

Mama Hanim said...

Syida: nostalgia zaman muda punya pasal la tu.. jem pn redha je lah..huhuhu..