ad ld

Monday, January 24, 2011

BE Burger King RM19 Dlm 5 Hari, Alhamdulillah

Salam.. Hri ni keje, bz x dan tgk blog pn lps n3 kul 10am td.. Ni bru nk layan plak..huhu.. Tp agak happy bila tgk acc nuff td, UV dh nk achieve target hr ni. Agak slow, tp memuaskan lah utk hari Ahad..Biasa la hari sabtu ahad kan, traffic krg skit dri weekdays..


Ni nak cer hasil BE Burger King setakat 5 hari 'berkhidmat' kt blog ni, RM19.. X kisah lah klu ada org kata nk menunjuk ke apa, pendapat masing2.. Kan lbh baik jika dianggap sbg pembakar semangat dlm berblogging n seterusnya cuba raih BE sebyk mungkin. X gitu? Lgpn kita tak rugi berusaha, dpt duit free beb, bukan senang org nak bagi kan.. Bayangkan klu uols dpt 1 BE at least RM3/day, running on blog katakan 14hari, free kan dpt RM42. Tu 1 BE, klu 5-6 BE? Lu pkir la sndri..huhu..


Page view n UV Jan 2011 stakat ni dh stabil 300++ per day.. Semlm pecah rekod, Sabtu dpt 2609 views, UV 806.. Alhamdulillah. Tq uols sudi dtg ke blog ni.. Sila dtg lagi k..hehe..

-- Bila la traffic nk dpt mcm redmummy tu kan.. Berangan je lah dlu..huhu.. 

6 comments:

sissyira said...

salam

tahniah yea =)

bilalah saya nak merasa semua tu... nak dapat 100 sehari pun payah..huhu

Lelord said...

tahniah...bestnya nak dpt 100 pun jarang2 hehhehheh chaiyookk

Mama Hanim said...

sissyira: salam.. tq2..

xpe2, dlu blog ni pn cmtu gak.. bila dh lama skit, ok la tu..

Mama Hanim said...

Lelord: tq2..hehe..

Jom sama2 naikkan UV..
Kim salam utk najlaa yg cute tu..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

syiokkkkk nyerr... bila nak belanjer mimie??

hhehehehe

Mama Hanim said...

miMiE aZiMaSK ^V^: hehe.. jom dating kt kelate raya cina ni.. bru best..