ad ld

Saturday, January 15, 2011

Tgk Baazigar TV3, Jiwa Ku Terasa Muda 10 Tahun

Hari ni cocer panas kering je. Musim banjir, hujan dh lps kt Kedah ni. Biasa bulan Jan - Mac suhu panas lbh2 lg waktu mlm melanda Kedah. Dh mula la kot coz dh dua tiga malam rasanya ekon on 7pm - 6am.. Biasa kul 3am dh off, tp lately x setting pn, bgn tido bru off.. X tahan panas beb..

Pg td plan nk kuar ronda2 tghari, tp tgk kt luar umah mcm panas pelik je. Hubby kata kuar ptg2 skit la, panas tu x selesa nk jln2.. Alahai klu org yg biasa duk keje kt site mcm dia pn x tahan panas, x tahu la kan..huhu..

Duk umah apa lg, layan tv la. Tup2 main cer Baazigar TV3.. Perhh.. Tetiba mood muda 10 tahun dtg lg..kui3.. Mana x nya, dlu weekend klu x de class or x gi dating dgn en ery (oppss tershasul), layan cer hindustan kt kolej je lah.. Member kt bilik sebelah dlu mmg kaki movie, lgpun sekitar awal thn 2000 tu kan zaman femes cer cmtu. Dil To Pagal Hai, Mohabbatein, Mann..hehe..

-- Cepatnya masa berlalu, anak pn dh msk tadika wooo... Err, apa xtvt uols zaman study dlu2 ekk?

2 comments:

mamalieyna said...

hehe..aktiviti dulu eh...balik kuliah tergesa2 nak layan citer Rosalinda! ^_^

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

citer ni dah banyak kali tengok sampai dah hafal jalan citernya kan