ad ld

Friday, January 14, 2011

BE Baru Di Hari Jumaat, Alhamdulillah

Salam.. Di Jumaat yg mulia ini, dpt rezeki lg di pagi hari.. Since semlm duk tgk ada iklan baru kt LR, biasanya klu asyik muncul non stop lps kul 3pm tu mybe signal nk jd BE la kan.

Alhamdulillah, mmg confirm itu iklan BE baru lps tgk acc nuffnang td. Rasanya dh 3 BE dpt di bulan pertama 2011 ni, permulaan yg baik. Harap2 ada rezeki terus dpt BE non stop..Masyukkkk...hehe..

Tu dia.. iklan Maxis iPAD kat LR tu.. I likeeee..... Tq nuffnang..

2 comments:

Bro Framestone said...

bro tahun nie baru dapat 2 BE.. tp cam dah nk masuk fasa ME je..

xpe la.. mungkin mgu depan dapat BE yang lain kot

SyidaGorjes said...

bln ni xde be.
mcm la bln lps ada?hehehehe.