ad ld

Friday, January 14, 2011

Bayar Roadtax, Insurans Kereta Online Guna Myeg.com, Mudahnya

Sape penah service myeg.com? Senang kan, mcm2 ada. Nak bayar bil TNB, TM ke, ganti mykad, status saman PDRM even nak renew roadtax n insurance pn ok beb. Ekceli last week ada jugak 'terjebak' guna myeg nih. My hubby suh renew roadtax online, dia x mau buang masa gi kaunter..huhu..

Mula2 tu kalut gak, bila penah woo bayar roadtax. Bertahun tahun hubby yg bt semua tu.. Sekali kuar ayat pantun dia,' Xkan blogger x tahu guna myeg kot'!!!! Gurpppp...Terkena sudahhhh..kui3..

Then, beranikan diri nk bt.. Senang je rupanya, patut la laki suruh, klu susah mesti dia x bagi bt la kan..la la la.. Jap je, bt payment n settle lah.. Kini baru ku tahu brp kos itu roadtax + insurance Mr.Perd. Patut la every year nak hampir due date roadtax, my hubby mcm tak lalu makan je..Kihkih2.. Nmpk gaya layan window shopping je lah mama bulan ni..huhuhu..

-- Pesanan pihak penaja: Gunalah myeg.com, jimat masa jimat duit...hehe..

1 comment:

GreenJade said...

bagus bagus...mmg disuruh2 terjah myeg.com nih...tp pnye la pemalas smpai arini x bukak2 pon website tuh hahaha

pasni kalu malas lg bley mntk tlg kak Wani kite tlg on9 kan aje lah yek..ekekekke

larikkkkk