ad ld

Thursday, January 27, 2011

Sehari Xde N3 Bru, UV Merudum, Bru Dpt 323 UV.. Sob Sob..

Salam.. Hr ni bz sgt.. Langsung xde n3 siang td.. Dpt on9 terus tgk acc nuff, cmne la view n UV hr ni kan. Ekceli rugi klu UV kurang masa ada BE beb.. Seb baik UV dh lps target ri ni, dri 12 am - 8pm dpt view 1150 n UV 323, Alhamdulillah..


Hasil teknik SEO, mmg bagus utk dipraktikkan jika xde masa sgt utk berblogging.. Tahu xde masa, tp still nak layan blog gak tu..hehe..


Terima kasih uols sudi dtg sini.. Sila dtg lagi ye..

4 comments:

ieda said...

SEO tu aper dikk .. leh share tak .. mcm mana nak dpt BE .. akak x pandai tgk lah huhu

Mama Hanim said...

k.ieda: SEO tu kaitan dgn n3 blog kita..

klu kak tgk kat acc nuff tu, part keyword atau kata kunci.
biasanya org search guna enjin carian, pastu msk dlm blog kita..

cthnya blog k.ieda ada tajuk herbalife kan, cuba akak search herbalife, ada kuar x nama blog akak kt senarai tu?

cmtu lah lbh krg, saya pun bukan reti sgt kak.. belasah je hehe..

GreenJade said...

kami mai up kan trapik anda kak wani hehehe

pe..xpe..arini nih save byk2 kt draft utk next auto publish hehehe

mamalieyna said...

blog ni selalu kuar berita terkini...dpt maintainkan UV apa kan..eina je mls nak sentuh berita luar selain stori sndiri..huhu..

habis2 takde masa pun, letak berita2 semasa ok je kan..