ad ld

Tuesday, January 18, 2011

Salahkah Besarkan Payu Dara - Wanita Hari Ini (WHI) TV3

Segmen bertajuk Salahkah besarkan payu dara? yang disiarkan dalam program Wanita Hari Ini (WHI) terbitan TV3 pada pukul 12 tengah hari semalam mengundang reaksi kurang senang pelbagai pihak di negara ini.


Kosmo! semalam menerima banyak panggilan daripada penonton yang rata-rata melahirkan rasa kurang selesa dengan tajuk dan cara segmen bual bicara itu diadakan.

Tinjauan di laman peminat rasmi program WHI di Facebook juga mendapati ramai yang tidak bersetuju topik itu dibincangkan secara terbuka. Paparan visual yang memfokuskan kepada bentuk payu dara model-model yang lengkap berpakaian dalam laporan segmen tersebut juga dianggap tidak sesuai kerana ia ditonton oleh segenap lapisan masyarakat termasuk kanak-kanak.

Aksi nakal jurukamera TV3 yang didakwa sengaja memfokuskan kepada payu dara pengacara dan tetamu jemputan semasa segmen itu juga dikecam. - kosmo

-- (Gambar) Fasha Sandha Berbikini Di Bali.. Phewiittt!!!!!
-- Video Lucah Guru Perempuan Dan Kekasih Didakwa Di Mahkamah (Gambar)
-- Pernikahan Tengku Amalin Dan Pengiran Muda Abdul Qawi (Gambar)
-- Rozita Che Wan Ada Gambar Bogel?
-- Rozita Che Wan Pakai Baju Ketat Jaga Badan (Gambar)

6 comments:

ciK mOt ©™ said...

tv3 takde modal lain la tuuu

Zaidah said...

asyik menimbulkan kontroversi aje...

A D I A said...

tertengok gak whi ni semalam, artis jemputan penyanyi one nation emcee tu. macam dah takde topik lain kot nak discuss, saje nak kasi naik rating kot.

Ena said...

tu la.. tak abis2 ari kontroversi... haihh!!

aimi nadiah said...

ntah poape diorg nie..

ieda said...

entah ape2 .. dah x der topik lain agaknya huhuu