ad ld

Friday, January 21, 2011

Ternak Lemak Di KFC Lagi Di Hari Cuti..

Salam.. Pagi td kuar meronda jap.. Just pusing2 bw Hanim je, lgpn kul 1 dh kna blk coz hubby nk gi solat Jumaat plak kan..

Kuar kul 11am, igt nk gi Central Square tp jln jem la, byk tutup coz Thaipusam.. X bleh u-turn dh, kna redah gak..

Dlm duk tgh jem bumper to bumper lah Hanim bersuara,' Kfc tu dh buka la papa, ramai org tu. Parking pn ada'. Huhu..kelu dibuatnya. Dh x tau nk bagi alasan apa.. Masuk parking je lah..

Gegirl ni tahan pedas wooo. Dua ketul spicy dia makan selamba je..huhu.. Meja pn dia yg pilih..

Hanim nak duduk kt tepi cermin tu, nak tgk train lalu.. Demand btul ini budak kan..

Kfc kompleks temin tu ada tingkat atas, mmg nice view bleh tgk bandar SP. Stesen keretapi pn dekat je.

Ok auntie sekalian, jom makan..yummy....

3 comments:

BIONIC WOMEN said...

suka tengok hanim makan..memang sangat mengujakan..teringin lah plak kfc, ni hanim nyer pengaruh ler nih

SyidaGorjes said...

hanim telah membuatkan anty terliur.
nak kepsi jugaaaaak!

mamalieyna said...

sukaaa KFC gak...nak ceket hanim...! ^_^