ad ld

Tuesday, January 4, 2011

4 Sbb Nape Ceria Di Hr Selasa Ni - Dpt BE Lg? Mat Gebu Dtg Blog?

Salam selasa yg ceria..hehe.. Nape ceria ekk? Firstly, my lovely Hanim berjaya menyesuaikan diri di dunia baru nya, alam tadika. Pg td masa hantar dia ada skit lg takut2, tp pastu bila cikgu dh bagi buku2 n name tag, dh cool je.. Hari ni blk awal coz sessi suai kenal je.. Nak blk td hanim siap bye2 kt cikgu n kwn2 lg,' Jmp esok plak ye'. Alahai gegirl mama nih, steady lah.. I know u can do it..kui3.. Legaaaa wooo..

Dh kata hantar anak gi sekolah kan, masuk ofis pn lambat lah.. Tp xpe, boss sporting punya.. N 2nd reason why today adalah selasa yg ceria, of course lah sbb hr ni bru start keje..la la la.. Heaven btul cuti panjang kan..

Makin bertambah ceria plak bila since semlm tgk ada new nuffnang kt blog.. Suspen lg masa tu adakah BE baru? N jap td tgk acc nuff, dh conpem dpt lg 3 BE baru beb.. Alhamdulillah.. Rezeki tahun baru la tu..

Last but not least, semlm ada new follower.. no 387 tu.. Otai blog Mat Gebu a.k.a tag team Ben Ashaari, sape lg klu bukan CMG a.k.a tiffinbiru... Perhhh, happy sgt bila otai jd follower kan.. Tp tak tahu lah apa yg buat CMG nk follow blog yg ntah apa2 ni kan.. Pepun, tq atas kesudian CMG dan rakan2 yg lain.. Sesungguhnya dirimu amat berharga....

-- Syukur Alhamdulillah, segalanya lancar utk permulaan di tahun baru..

2 comments:

ciK mOt ©™ said...

tahniah tahniah...hehehe

ieda said...

akak tumpang heppy .. :))