ad ld

Friday, April 29, 2011

Live From Kota Bharu : Seronoknya Berada Di Kampung

Assalamualaikum. Alhamdulillah dh selamat smp Kota Bharu tghari kelmarin. Perjalanan yg lancar n selesa cocer pn redup je cuma penat gak la mulut layan mcm2 soklan Hanim yg langsung tak tido sepanjang jalan dri SP to KB..huhu. Mcm biasa lah mesti stop kt kg papa hanim dlu, lunch ramai2 bersama seluruh keluarga then lewat ptg tu bru gerak ke kg mama plak. Pak Uda tu adik mama jd kesian plak nk lepak lama2 mcm biasa kt kg papa kan. Bila dh smp kg mama tu xtvt wajib gi pantai la.


Ramai gak semlm kt pantai tu. Hanim apa lg suka sgt la main pasir cmtu. Sejam lbh lepak kt situ, dh senja bru gerak blk..huhu.

Ok la uols, x leh nk cer panjang2, kt kg kan masa suntuk.. Ptg ni ada kenduri plak. Jmp lg k..

6 comments:

diana said...

bestnye kat kampung ada pantai..
kampung saya lak ada air terjun..:P

kakchik@ella said...

Kat KB eh?? Jelesnya kc dgr sbb kc tk jd balik ke Tok Bali hujung mggu ni. Selamat balik kg ye.

Bionic women said...

Nak balik jugak..huhu..
indu nyer kat ketereh...
indu kat PCB..indu KB mall
indu kat pasar malam ketereh, indu kat lakse, indu lotcheng..wahhh..semua rindu ler

luckylizan said...

bestnya lauttttt... jeles i, u

ieda said...

seronok lah budak2 tuu main pasir .. dah lama akak x bawak kids mandi laut tau :)

etiey.com© said...

wah kat mana ni? kami pun lama dah tak balik kampung huhu