ad ld

Thursday, April 14, 2011

Menu Bekfes Pagi Ni, Simple Je

Assalamualaikum. Pg td sempat buat scramble ni (betul ke ejaan tu ekk) utk bekfes. Dh lama x makan semeja berduaan dgn my hubby pagi2 since Hanim msk tadika nih..auww. Habis gak la sekeping dua amik syarat kan, pastu tapau bw gi ofis la plak. Hanim pn mula2 nk tapau gak tp tgk2 dh abis makan dlm kete lg b4 smp tadika..huhu.


Simple je, bleh la buat alas sementara tggu lunch kan. Uols dh makan apa hr ni? Jom2 makan ye.

12 comments:

A D I A said...

simple2 pun jadi la janji dapat makan berdua kannn hehe. awwww.

Mama Hanim said...

ADIA: betul tu..hehe.. sila bagi peluang ye..

etiey.com© said...

simple tapi sedappp.. fevret saya juga tu. tp kalau kami suka letak sos cili n black pepper

Mama Hanim said...

etiey.com: wahhh sos cili n black pepper lg best tu kan.. nti nk try jugak lah..hehe.

ummioked said...

simple tak pe yang penting ada & sedap ..he he

Mama Hanim said...

ummioked: betul tu, stuju2..hehe..

Bionic women said...

kekadang yg simple tu ler kita makan sampai x hengat. dah abis hanim makan tu mesti sedap.hehe.

GreenJade said...

aler shuweet nye..yg penting dpt berdua-dua-an ber lomentika ngn hubby gitu

ieda said...

ermm sedap2 nie lah healthy bfast dik .. akak rajin gak buat selain celup telur tu .. :) sedap kan selalunya akak campurkan dgn lada sulah atau lada itam ... perghhh :))

Mama Hanim said...

Bionic women: hehe.. janji makan smp abis kan eily..

Mama Hanim said...

Tinie: tau xpe..kih3.. kdg2 apa salahnya kan..

Mama Hanim said...

ieda: pagi2 cmtu sempat bt yg simple je lah kak.. tu pn kdg2 je..
kak buh lada itam ye, lg sedap tu..