ad ld

Tuesday, April 26, 2011

Samosa Hasil Aura Rajin Di Ptg Hari

Dh lama bt samosa ni tp bru ada n3, last week kan line tenet meragam tu jadi postpone. So ni lah hasil aura rajin blk keje ptg tu. Brg2 mcm biasa semua beli kt tesco, potato ayam n sewaktu dgnnya lah. Meh tgk biar gambar je citer lbh detail ye..hehe..




Dh siap ni, jom lah makan2 ye. Hari tu bt byk coz ramai ofismates yg dh siap pesan nk tumpang makan skali kt ofis. Kalut gak la goreng plak pagi2 esok tu, tp best dpt makan ramai2 kan. Alhamdulillah.

16 comments:

azzey said...

mmg betol2 rajin ni...nak sikit...he3...

klik HB

diana said...

napa tak buat kuih untuk jual.:p

ieda said...

ermm rajin adik .. sesekali buat dan merajin kan diri .. hasilnya pasti puas hati kan dik :)

Ena said...

tu la.. baru nak cakap.. banyaknya.. rupanya buat utk di makan berjemaah.. bagus lah akak ni.. :D

Mamamya said...

setuju dgn komen azzey...mmh betul2 rajin lah....:D mesti hanim suka....

mamalieyna said...

waaa byk tu....baru nk ckp..byk noo mkn 3 beranak..rupanya bwk opis yee..hehe..

huu~ sowi cam lama tak jejak sini...apapun eina ingt sokmo..hee~

etiey.com© said...

sgt suka samosa!

GreenJade said...

wah sure sgt bz besilat didapo tuh

xde belen2 ke utk org key hell nih? ekekeke

Mama Hanim said...

azzey: rajin pn ikut mood gak tu..hehe.. tq2..

Mama Hanim said...

diana: takut nti ramai sgt nk order kan x larat nk bt kuih plak..kih3..

sila bagi chance nk perasan jap ye..hehe..

Mama Hanim said...

ieda: masa ada aura rajin je kak ieda, pastu malas tahap gaban plak..hehe..

Mama Hanim said...

Ena: mmg sonok kongsi makan2 cmtu kan.. best tgk kengkawan happy je makan smbil bersembang..hehe.

Mama Hanim said...

Mamamya: btul tu, Hanim n papa dia mmg suka sgt samosa nih..

Mama Hanim said...

mamalieyna: makan2 berjemaah kt ofis katakan..hehe..

- xde hal lah eina, small matter kita blogger yg kesuntukan masa mmg cmtu kan.

Mama Hanim said...

etiey.com: apa lagi, jom makan lah..hehe.

Mama Hanim said...

Tinie: bersilat blom kuar jurus tahap tinggi tu..hehe..

meh la SP, kita main masak2..kih3..