ad ld

Wednesday, April 13, 2011

Black Pepper Chicken Noodles, Nasi Ayam Dtg Lagi

Assalamualaikum. Semlm singgah tesco plan nk beli brg2 skit lps dpt ilham nk buat samosa, tp Hanim awal2 lg dh tarik tangan papa dia gi food court. 'Hanim nk makan nasi ayam la papa, boleh x?' - Gegirl mama ni mmg suka sgt dgn ayam kan. Maka order lah,(self service) ekceli nasi ayam n black pepper chicken noodles. Lps tu sempat lg Hanim tunjuk2 kiosk roti yg ada depan tu, nak suh beli roti tu skali la maknanya..huhu.



Nasi ayam fevret dua beranak tu. Black pepper chicken noodles tu mama punya k, mmg mables. Lps makan tu bru smbg xtvt cari barang utk bt samosa. So hr ni makan samosa, ada la bw skit utk kengkawan ofis. Kalo berminat nk tgk saat2 pembikinan samosa tu tggu n3 nya k.. hehe.

-- (Gambar) Geng Wanita Hamil Curi 308 Tin Susu Di Jln Gambang Kuantan Pahang
-- Ziana Zain Ambil Masa Sebulan Pujuk Suami
-- (Gambar) Wanita Berbogel Jd Hos Program Masakan TV, Tarik Lelaki Minat Memasak!!!!
-- (Gambar) Suami Bw Lari Anak Bru Lahir, Ceraikan Isterinya

16 comments:

Bionic women said...

pernah try black pepper noodles kat restoran area rumah ni, tapi kureng ler plak..
sukanya bila tgk anak berselera makan kan?

nuriz said...

nasib baik dah makan hehe kalo tak, perut ni mau bekeroncongg tgk menu ni

etiey.com© said...

i suka sanagt kat balck peper nih... huhu

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

teringin nak makan nasi ayam time2 ujan nih..

tp kat sini, ayam cucuk banyak la, yg gantung2 tu..tsk!

mamalieyna said...

waaa berselera sungguh hanim ye..ihiks..takpe berselera better than takde selera..hee~

amal said...

hish.. kalo makan sedap2 aje. terliur i! ehee

diana said...

saya pun suka nasik ayam..
sup panas2..
ermm..best!!

GreenJade said...

vahhh lajin ye..smlm popia..arini samosa..napelah x 1 opis kite ni yek..ekekeke

Mama Hanim said...

Eily: kalo try makan kt Sp ni kompem teringat punya, sgt best..hehe..

anak berselera makan, mama papa dia tmpg sekali la kan..

Mama Hanim said...

nuriz: hehe jom lah makan..

Mama Hanim said...

etiey.com: tambah black pepper mmg best kan..

Mama Hanim said...

mdt: ayam cucuk?? huhu.. kt sini pn byk gak tu..

Mama Hanim said...

mamalieyna: betul tu eina, makan selagi berselera..hehe..

Mama Hanim said...

amal: kalo nk jamu mata meh tgk sini tp kalo nk jamu selera kena gi kedai lah..kui3..

Mama Hanim said...

diana: nasi ayam mmg best kan, kena plak dgn sup yg sedap..perhh..

Mama Hanim said...

Tinie: rajin la sgt..huhu..
kt opis bawa skit je, nak byk dtg umah le..kih3..