ad ld

Monday, April 18, 2011

Akhirnya Ayam Panggang Sedap Ditemui Di Sungai Petani

Assalamualaikum. Weekend lps ada misi jalan2 cari makan, Ayam Bakar. Sbb papa Hanim asik tingat ayam bakar area Bangsar Village masa gi K.L 3-4 bln lps tu. Tya kwn yg ori from SP, dia kta ada 1 hotspot ayam bakar a.k.a ayam golek yg duk pusing2 kna panggang tu kt area Amanjaya. Gi lah ronda2, msk kuar mcm2 jalan, finally jmp kedai yg dicari tu. Terus terjah nmpk ada 2 ayam still duk pusing2 atas bara tu, kta akak tu mmg rezeki mama sbb cuma ada 1 je n 1 lg tu org dh booking. Alhamdulillah, ada rezeki kami dpt makan ayam panggang la hr tu.


Ni picca akak kedai tu, papa Hanim snap dri dlm kete je x leh turun sbb xde parking. Belakang akak tu lah tmpt panggang ayam. Masa ni tgh tggu dia potong kecik2 ayam tu.


Ni dh terhidang dlm pinggan, sgt sedap dh x payah susah2 igt yg kt K.L tu, kt SP pn dh jmp yg mables gak. No wonder lah Hanim suka sgt makan ayam coz papa dia mmg peminat ayam tegar..huhu..

-- (Gambar) Mayat Gadis Kemalangan Viva Dan Lori Tangki Minyak Di Kg Gerai Besut Terengganu
-- (Gambar) Batu Nisan 20 Kubur Lama 'Hidup' Di Kg Batu Melintang

3 comments:

etiey.com© said...

wahhh memang sedap!

ieda said...

waaa nie betul2 sedap nie :))

Bionic women said...

tingat masa duk damansara damai dulu, sellau gi beli ayam panggang ni kat sg. buloh.
klate panggil aye pusing deh kak?