ad ld

Wednesday, April 27, 2011

Makanan Sedap Bleh Pengaruhi Mood? Betul Ke?

Assalamualaikum. Ni nk sambung lg cer last weekend, b4 gi penang mula2 tu mcm biasa ronda2 sekitar SP je layan Hanim lawat 'tabung'2 dia. Kebtulan plak ada pet baru panda n pikachu kt situ, makin semangat la Hanim suh papa dia menabung..huhu.



Kesian gak Pak Uda dh mcm bodyguard dia je, jenuh sana sini layan kerenah anak sedara tu. Nasib la ye, lgpn bukannya slalu Pak Uda kna buli cmtu, masa dtg SP je kn. Lps penat lompat2 tu Hanim request nk makan nasi ayam la plak. Tingat dh lama x pekena nasi ayam depan Billion, terus terjah sana n masih ada rezeki dpt wlau dh lwt tghari.


Kue teow sup n nasi ayam rempah. Perhhh mmg best, makan2 dh kenyang lps tu lah tetiba papa tya,'Gi penang nk x? Pusing2 nek feri pastu blk ikut jambatan, tp no shopping k.
- Ahakss, ambo stuju je boss..hehe. On d'way to penang tu mama tya papa hanim,' Cmne Be bleh tetiba come out idea gi penang nih? Spontan dia jwb,' Nasi ayam tu sedap bt timbul hormon jln2'. - Alahai sabar je lah.

4 comments:

ieda said...

lepas jalan makan .. lepas makan jalan .. sape yg x nak kan dik ekkeke .. nak2 kalau ada org pelawa makan free lagi tuu ekekke :)

Bionic women said...

hahaha.ingatkan hanim punyer mood, upenya papa dia punyer mood.
best ler gitu kan, makan sedap dapat gi jengjalan

GreenJade said...

hehe kna mkn syedaps2 slalu pasni lah ihihi

etiey.com© said...

yer.. kalau taks edap membebel sepanjang jalan wat ape.. hehe