ad ld

Friday, April 8, 2011

Som Tam Terbaik Di Sungai Petani

Assalamualaikum. Ni n3 makan lagi, mcm x de cer lain je kan. Nk bt cmne, tempat makan fevret berderet je on d'way blk umah, menggoda betul..he3. Hari ni ada menu special skit, som tam. Gerenti mmg best, rasa masam manis, ada udang, kacang sedap punya. Harga pn murah je, RM7 sepinggan. Setakat ni rasanya the best in town lah menu pencuci mulut ni.

Hanim plak mcm biasa lah menu dia, nasi sup dgn air kelapa. Papa Hanim masih setia dgn nasi ayam masak halia..huhu. Mama makan kuey teow tomyam tp lupa nk snap daaa. Mimik muka Hanim x sabar nk makan la tu..alahai anak.


Kalo aunty syidagorjes tgk n3 ni, ada bran tak main gusti lengan dgn Hanim? ekeke.

-- AWAS! Telur Ayam TIRUAN Di Pasaran
-- Video Datuk Siti Nurhaliza Nyanyi Bukan Cinta Biasa, Nobody, Nirmala Di ABP BH 2010 3.4.11

11 comments:

Ina Hashim said...

wahhh...kat kedai mana tu kat SP?mesti sedapsss

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

ai pes time makan somtam kat restoran sala klasik AS, pergh!!!! rasa nak jilat2 pinggan tu.. :D

amal said...

acik wani tgk lengan hanim, acik wani pun gerun je rasa hehehe.. semangat! geram nak gomo ehehe

NUNU EERA said...

xpnh try lgi sbb nme die plik.. klu sedap nnti nk try la..

Bionic women said...

somtam tu macam kerabu mangga ker mama hanim??
lum pernah cuba ler..kat kelantan ader x????

ieda said...

haa ada jugak di ktn nie .. somtam .. akak rajin gak makan .. tapi lain sikit dik .. nie akak tgk mcm ada ala2 paprik sikit kan :)

kalau di ktn nie mcm kerabu mangga sikit :)

Ena said...

yum yum...

nak sikit... heheh

lelaki ini said...

tak pernah makan pun.
sedap ke?

Citarasa Rinduan said...

selamat pagi cikgu

ayu belum pernah makan...
nampak menyelerakan.......
kat jb ada jual kat mana eik?:

GreenJade said...

x penah denga ler..mcm kerabu ek? nape name dia gitu mama? explain pelizzzz..ehehehe

errr..jgn le pndang2 auntie gitu Hanim...ngeri lah.. sumpah auntie x tnya byk2 dah kat mama len kali ..ahakz :p

Hafiz Halik said...

Som tam ni Area mana kak?dah cari som tam kat area SP xder laaa...huhuhu....