ad ld

Friday, April 8, 2011

Cek Nuffnang Datang Lagi, I Like Sgt2

Alhamdulillah, cek yg cash out hujung Feb hr tu dh smp Ahad lps. Tq nuffnang. Amount utk cek ni lbh skit dri yg 3 minggu lps, dh slmt bank in pn..hehe. Dua hari lps bnk in dh bleh cash la. I like.. Cuma terfikir gak mcm syor cik puan diana, kumpul byk2 smp 999 bru cash out. Menarik gak tu kan, tp mama x tahan gatal tangan plak bila tgk amount dh cecah target bulanan terus nk klik cash out, sbb dh mula 'koya' nk beli itu ini padahal bajet ciput je. huhu.


Ptg ni dh bleh cash kot, kebetulan esk kan kedah dh cuti makanya leh la shopping2 skit. la la la. Tq nuffnang. Ok la uols, sesape yg ada BE tu jgn lupa update byk2 k. Selain dpt eratkan silaturrahim, fulusss pn masyukkk kan. Betul x?

-- Video Datuk Siti Nurhaliza Nyanyi Bukan Cinta Biasa, Nobody, Nirmala Di ABP BH 2010 3.4.11
-- (Gambar) Pelajar Perubatan USM Risau 'Dibogelkan' Dlm Facebook

12 comments:

saya_arief said...

sila belanje..
;p
tahniah.

etiey.com© said...

wahh bestnya! tahniahhhhh

Bionic women said...

sesunggunya...setiap kali entry mencahsout terasa kejelesan disitu..
jadi silalah belanja ambo deh

diana said...

tak jugak la..
kalau ada be walau update 7,8 entry sehari pun tetap tak dapat be..
macam saya la..
ada satu be je..
dah 2 bulan tak de be..
padahal traffic pun ok je..
dah capai target nanti saya nak pakai innity pulak..
nuffnang ni mengecewakan..

ummi anum said...

jelesnya....huhuhu.....nak jugak!!tak pernah dapat pun...tahniah lah ya...

Eryati said...

tahniah...sy pun baru aje terima hari ni cek dr nuffnang

miezaniera said...

sama la tgn gatal..pantang tgk button cash out tu hehehe tahniah2..sy baru nk merasa hehehe

nuriz said...

boleh belanja hehehehe

Adyshariz said...

baik btul nuff kat belog ni, kita smpai la ni x de BE langsung..hehe

tahniah tau..murah rezeki

beena said...

selang 3 mgu je da smpi target..beena ni tgu 3 bulan pon xsmpi trget..huhu

GreenJade said...

wahh kemurahan rezeki demo deh

sile 'ke-belanjaan' 'ke-soping-an' puas2 arini yeah ehehehe

kelantanbloggers said...

laaa..pesal tutup? org nak tengok amaun tu. baru gempak dan semangat sikit nak jadik nuffie ni kak..huhu