ad ld

Monday, April 11, 2011

Dapat Cup Cake Birthday Di Ptg Hari

Seronok betul Hanim dpt cup cake drp ofismate mama yg celebrate besday kt ofis. Mmg kawan2 kt ofis akan together2 gitu organize besday party utk setiap staff yg sambut besday. Happening sbb masing2 akan bw menu hasil tangan or 'hasil kedai' mcm2 la hr tu. Makan2 sakan punyalah. Hanim plak mmg rezeki dia slalu dpt merasa gak bila auntie2 kt ofis tu simpan siap2 bahagian utk dia. Dpt cup cakes terus senyum je, cakap,'Cantik lah cake ni mama, rasa sayang nk makan'. Ada2 je kan budak ni. 


Pegang cake tu sambil suh papa dia snap,' Papa cepat lah ambik gambar, nti mama nk msk facebook'. Hehe pengaruh ayat dlm citer 'Ngangkung' la tu. Yg lawaknya bila Hanim tya,' Bila plak mama papa nk bt besday party mcm kt kg tu? Best kan.(SINI)

Alahai anak, kan bru je celebrate besday Nov lps lmbat lg la. Sabar je lah mama.

-- (Gambar) Pertunangan, Kisah Cinta Danny X Factor Dan Zaidatul Pramugari Air Asia
-- (Gambar) Kemalangan Satria Dihempap Lori Di Km 40 Jln KL-Ipoh, 3 Beranak Maut

7 comments:

Bionic women said...

Ayat hanim sama jer macam ayat Dhiya...
"mama bila nak makan kek besday ag"..haha

mamalieyna said...

hanim nk smbut besday everymonth eh..hehe..cute jer.

SyidaGorjes said...

kantoi!
mama slalu main fesbuk.heheheheh

lizz said...

cutenyer hanim..ni..

diana said...

tengok cake je dan2 nak sambut birthday..
hahhha..

Izan Ishak said...

pandainya hanim....nak sambut bday jelah kalau dpt kek ye~

Citarasa Rinduan said...

setuju sangat2..
bukan hanim jer yang suka macam tu..
umai pun..
kalau boleh hari2 nak sambut birthday dia..hahhaha