ad ld

Monday, April 26, 2010

Sesungguhnya - Diri Mu Amat Berharga

Salam.. Weekend ni asik cer pasal cik hanim je kan, bagi chance la mama plak nk interpremmmmm.. huhu.. Hr tu lps bw si doter hanim bersuka ria kt playground, singgah la 1 shopping mall konon nk cool down suhu badan di tpt sejuk a.k.a aircond. Duk jln2 kt situ, mata ni asik tgk je 1 salon tu. Pastu my hubby tya,' Mama tu lama je tgk kedai tu, tingin ke?' Ayaks..dh kantoi, huhuhu.. En.ery perasan kot bini dia ralit duk usha tu.

Senyum malu2 I..ehehe.. Then dia kata,' Klu syg nak, gi duduk je lah kt kerusi kosong tu'.
I: Eh2, ye ke ni Be? Serius?
Papa: Serius la, td dh layan part anak kan. Ni part utk bini la plak.
I: Nk cuci rambut je.. tp kan Be, boleh x klu nak err.. rebonding skali? hehehe..
Papa: Alahai bertuah btul hari ni.. Buat je lah, Abe bw ank gi ronda tpt lain la, mesti lama bt tu kan. Mau 3-4jam bru siap.
I: Tu la, ok ke Abe nk layan hanim lama2 tu?
Papa: Nape, x caya? Hanim ni anak papa la, bukan anak tiri..
I: Glurppp.. huhu.. Ok lah cmtu, tq Be..



Taraa.. Rasa semakin muda lah..ehehe.. Tq Abe coz sabar je layan kerenah mama n hanim kan.
Truly, Madly, Deeply.

15 comments:

mamalieyna said...

waaah syok bangat gini! ^_^

Mama Hanim said...

mamalieyna: mmg syok.. skali skala apa salahnya kan..ehehe..

mamaaerish : said...

alahai... i pn nak gak... hu3

NONIE ABDUL AZIZ said...

wahhhhh...untung mama hanim...kalau ahkak...hermmmm...goling2 satu soping komplek pun belum tentu dapat hahahaha

AYU said...

syoknye....untung husband nak jaga hanim....nasib baik hanim sorang, kalau ade lg 2,3 askar...bukan je 4 jam, 1 jam pun tak larat...hehe...

atty's said...

nak lah tgk hasil rambut yg direbondingkan tu..hehehhee..

baiknya papa hanim ..

Ena said...

bestnyerrr..

bile la turn ena pulak tu yeh!.. huhu..

nak jugakkkkkk..

Izan said...

sesekali kita plak nak manja kan diri. apa salahnya. bukan selalu kan. =)

Mama Hanim said...

Mamaaerish: terjah je salon berdekatan, settle la..ehehe..

Nonie: saya ni pn skali skala je kak.. kebetulan ada rezeki kot.

Mama Hanim said...

Ayu: huhu tu la, sorg bleh jaga lg. klu ada 2-3 anak yg aktif cmtu, x tau la cmne..hehe..

atty's: hehe.. sila dtg umah la kak..kuikui2..

Mama Hanim said...

Ena: mmg best, rasa muda je 5thn..hehehe..
ena terjah je mana2 salon, bru legaaa..

Mama Hanim said...

Izan: btul tu, bg chance utk diri sndri manja2 sat kan.. x rugi pn..ehehe..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

best nyerr.. mimie dah lama tingin nak rebornding rambut.. tp tkot la plak tak terjaga rambut rosak plak..
so mcm na dah rebond..? senang nak jga tak??

Mama Hanim said...

mimie: mmg best tau..ehhe(hasut)..hihihi..

mcm biasa je lah mimie. mybe lbh senang skit kot nk jaga..
maklum lah, skang ni kan 'Guna jari pon boleh'...kuikui2..

yana awang said...

waduhhh best bangat... dah lame teringin nk rebonding.. tp tentu lame bangat kan... okey.. aku baru bace separuh dr hasil karya mu.. nnt aku joint lg esok tau luse... anyway.. congrate... blog yg blh dikatekan ok jgk.. he.. caya laa