ad ld

Saturday, April 24, 2010

WEEKEND ITU HARI HANIM

Salam.. Td layan cik hanim nk lompat2 kt playground n bw la gi Taman Jubli. Ramai btul org hr ni, weekend mmg cmtu lah. Pagi2 x la panas sgt, cuaca pn ok je td. Jom layan picca cik hanim..



Klu bab posing mmg xleh blah si montel ini. Spontan je dia buat, tu yg kami suka sgt snap picca dia.



Ada auntie yg berani nk lawan gusti? Tgk lengan dlu ye..uhuhu.. Ewahh, bukan main lg posing dgn basikal baru dia.. Layann je lah...hehe..

9 comments:

Ena said...

ena suke la tgk budak2 yg montel cenggitu.. gewammmmm jekk..

dah lamer tak bawa anak2 p playground.. huhu.. cian dorg kan!..

unlisted_one said...

isk,,cabar aunty lawan gusti ke? hehe..happy sungguh Hanim yek.

nurul said...

nurul pun pernah pg situ, siap main gelongsor konkrit tu..tgk la gambar kt fb nurul tu..
bila la nk jumpa hanim..

T.u.Y.a said...

nak geget hanim sket buleh x?geram!!!!

Mama Hanim said...

Ena: mmg montel, pakaian pn kena pakai bukan saiz dia.. umur 3thn setgh tp pakaian saiz umur 5thn..
nasib si tembam..kihkih..

Mama Hanim said...

unlisted one: jom la try dlu..ehehe..
mmg best tgk anak happy kan..

Mama Hanim said...

nurul: mmg ramai yg lepak kt situ weekend kan.. nmpk happening je..

Tuya: boleh2.. ok je..hehehe..

GreenJade said...

ukhhh takot nye auntie...ni baru tunjuk lengan baru kna gertak sket2..

kalu betul2 mmg auntie nk pitam dulu lah..auntie nih keding jek uhuhuhu

Mama Hanim said...

Tinie: ehehe tau xpe..

Tu la auntie kena ikut petua hanim, byk makan nasi ayam, burger, sate n fast food bru lah body berisi..kuikui2..