Saturday, April 24, 2010

SUP CENDAWAN CAMPBELL

Salam.. Uols bekfes apa hr ni? Td ada aura rajin dtg maka termasak lah satu menu. Biasa hr sabtu cmni masak dgn skill tunjuk2 kt kedai je hehe.. Tya hanim dlu nk makan apa,' Hanim nk makan sup la mama'. So dgn rajinnya mama hanim masak 'Sup Cendawan Campbell'. Ala ala kt pizza la tu konon hikhik2.. Sila bagi chance ye.



Bukan susah pn, bli je yg dlm tin tu pastu balik masak kt umah le kan. Mybe rasa x la sehebat sup kt pizza tu tp hampir2 la kot (ada ciri2 perasan kt situ, sila abaikan). I just tambah sosej dlm tu, ok gak. Slurp slurppp.. dh licin daaa..

Maybe uols buat lagi best kan. Penah buat tak? Uols tambah apa lagi dlm sup tu ekk?

11 comments:

Ena said...

Tambah ayam pn sodap.. hehehe..

Mama Hanim said...

Ooo..mmg sodap tu..tq2..

mun-e said...

pagi tadi breakfast nasi goreng je. mak masak :P

A D I A said...

i tak tambah apa pun. cendawan tin pun tak letak hehe.

Zaidah said...

sup campbell memang sedap tapi dianyer perasa tu memang banyak...mcm lemak masin skit..tu yang zai tak tahan tu...

Mama Hanim said...

mun-e: bestnya dpt makan masakan mak..uhuk uhuk..tingat kg daaa..

Mama Hanim said...

Adia: ooh, cmtu ekk.. ok2..

Zai: btul tu, masinnya over skit kan.. xleh makan slalu..

unlisted_one said...

hari tu terbeli corn punya sweet soup..rasa dia tak besh!

Mama Hanim said...

Unlisted one: tu la, mcm2 brand kan ada skang nih.. jenuh gak nk try masak satu2.. tp campbell mmg agak masin skit..

GreenJade said...

kite bekfas pisang mentah2 jek uhuhuhu

xyah tmbh ape2 pon dh sodap..juz mase nk mkn jek kasi tabur black paper powder

Mama Hanim said...

Tinie: wah, makan pisang baik utk kesihatan tu, bagus2..

oo cmtu ekk.. best gak tu black pepper..tq2..