ad ld

Tuesday, April 6, 2010

ANAK SUKA IBU PUN SUKA

Salam.. Dh selasa hr ni, x dan update blog 2-3 hari coz bz skit. Ni dh ok skit kot, back on track..huhu. Weekend hr tu cm biasa bw hanim ronda2, n suddenly terpandang ada banner promo kedai fevret wanita a.k.a kedai emas. Ekceli mmg I dh lama setia dgn kedai ni since stay kt SP nih. So, apa lg, trus bg hint kt en.ery.. Be, apa tu?

Dia pn mmg dh paham la, bini nk bt spotcheck kedai tu la. Trus park elok je dpn kedai tu, kita TERJAH.


Cik Hanim khusyuk usha yg mana 1 nk pau papa dia.. Uhuu finally, I got this bag for mama, bcoz bought me a new necklace.. hehe, tq mama papa..



Lps layan hati, jom layan selera lak. Kebetulan sblh kedai emas tu ada restoran yg femes gak kt SP nih. Nk makan apa ekk? Layan mee udang best gak ni, kata papa. Ok, confirm mee udang 2.. Walaweh, sgt mables.

--> Kenyang perut suka hati la.. Alhamdullillah..

6 comments:

A.I said...

eleh...ibunya yg terlebey suka kannn?

Mama Hanim said...

a.i: hehe..tau xpe..

GreenJade said...

vahh sambil nyelam sambil makan kenyang gitu..beshh! hehehe

Mama Hanim said...

tinie: petua yg baik tp jgn bt selalu ok.. takut kembong peyut..huhu.

Kancilbiru said...

kat mana ni kedai mee udang?? sy org SP daaa tapi tak tau...hehehe

Mama Hanim said...

Kancilbiru: kedai kt traffic light dpn kilang sharp, sblh kedai emas.. kul 6pm bru buka.. trylah..