ad ld

Monday, April 19, 2010

CERITA LAWAK KE APA?

Salam.. Slmt pagi Isnin. Ada yg dlm Monday blues ke? huhu.. Keje dgn sepenuh hati ok. Uols ada tgk x Mentor 4 semlm? Lawak giler, bukan teruja dgn bidang nyanyian tp suka tgk mcm2 ragam rakyat 1Malaysia dlm usaha mengejar cita2 dlm dunia hiburan. Ada sesetgh tu dh bleh letak dlm kategori 'Most funniest video' pn ok gak. Wakaka, mmg bleh bt sakit perut klu igt balik.

Last week punya igt dh kelakar, tp yg semlm lg lawak. Sempat gak I sms kt en.ery tya kul brp abis main futsal? Dia balas skang ni semua tgh relaks dlu, pakat tergamam tgk lawak Mentor 4. Hah..cmtu pn ada gak ekk..

Pepun, terima kasih coz program tu mmg bleh bt kita senak perut.

4 comments:

Zaidah said...

zai tengok jugak...memang tergelak sendiri..sebab ada yang reti bahasa...bila dah gagal still nak jugak menyanyi...memang semua orang bleh menyanyi cuma merdu, sedap ngan tak sedap aje...hehehe

Mama Hanim said...

Zaidah: btul tu zai.. mcm2 ragam ada.. mmg jenis bersemangat tinggi tuh..hehe..

mamalieyna said...

hahaha..mmg lawak giler kan! terkekek2 mlm td ngn hubby tgk gelagat depa2 tu semua..macam tu punya orang pun ada eh skrg ni..?..sapa la yg ckp depa2 tu pandai nyanyi, sungguh memalukan..huhu..sian pun ada, mcm memperbodohkan diri sendiri jer..ish2..maknusia2x..dah mcm tgk cerekarama je.. :p

Mama Hanim said...

mamalieyna: hehe tau xpe.. tu la, kesian gak tgk segelintir tuh, dh mcm desperate sgt dh..

klu tu rancangan utk search bakat komedi lain la kan.. huhu, layan je lah..