ad ld

Sunday, April 18, 2010

HANIM KU SAYANG

Salam.. Apa program uols hr ni? Lepak kt umah ke or ada special event? Pepun, semoga semuanya ok2 je ye.
I tgh tilik2 kalendar tgk cuti. Coz mlm td masa on lappy, cik hanim duk layan picca2 lama, pastu dia tgk la picca masa berfoya foya kt Lost World Tambun hr tu, terus tya 'Bila pulak kita nk gi Lost World, Mama? Dh lama kita x gi.. Alahai, sian anak mama nih. Nti la kita gi lg lain kali ye syg, tggu papa free.


Uhuks, serba salah jadinya. Igt cuti 1 Mei ni nk blk kg, bersepah kenduri nk kena attend. Tp bila dgr permintaan anak cmtu, mmg jd berbelah bagi lak. Anak oh anak, sesungguhnya diri mu amat bermakna.. Chewahh, mcm tagline iklan je. Hhehe..

6 comments:

puterikurekure said...

kite yang dekat ni pon tak pernah jejak LWOT tu. tunggu khalish besar sket kot.

hanim mai ipoh, bagitau ek. mana tau leh jumpa2. :)

A D I A said...

mamahanim duk alor setar kan? hari ni kerja la ek. gi la bukit merah bawak hanim jalan2..

liennasts said...

erm.. sonoknya kalau dapat jln2 cm tu.. tapi, duk umah pun best gak.. dapat jejalan guna blog.. ehehehe

Mama Hanim said...

puteri: tu la, bila khalish dh besar bleh la gi bersuka ria kt LWOT tu kan..hehe..

ok, nti hanim inform klu gi ipoh. ada org nk blanja kot..huhu..

Mama Hanim said...

Adia: mama hanim duk sp. bukit merah? cadangan yg bagus.. ehehe tq2..

Mama Hanim said...

liennasts: mmg sonok klu poket tebal, uhuhu..
btul tu, jln2 dgn blog pn best pa..
Tq sudi dtg sini..