ad ld

Wednesday, April 28, 2010

BLOG NI KENA CUTI KE?

Salam.. Dh kul 4 rupanya, cepat btul masa hr ni. X sedar coz bz skit nk settle apa2 yg patut, maklum lah esk kan dh start cuti. huhu.. Jgn jeles uols, esk I dh blk kg ok. hehe.. Emm, adakah blog ini juga akan turut bercuti? Oh no no no.. Tetap diupdate ye, Insya Allah. Live from kg ok..

Plan nk bt byk benda bila dh kt kg: nk shopping, mandi pantai, cari tudung la baju la, makan tpt fevret n mcm2 lg la tp yg pasti ada berderet kenduri kengkawans n sedara mara beb. Tgklah yg mana sempat bt, follow schedule ke follow kaki je nti.

Ok my pren, ada skit lg nk settle. Jumpa lagi yaaa!!!!

6 comments:

mamaaerish : said...

slamat bercoti2 yer... ;p

Ena said...

selamat bercuti ye..

Berhati2 di mana saje berada.. :)

unlisted_one said...

pakai broadband ke nih? wah, live update dari kampung! take care dear!

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

tata mama hanim :)) selamat bercuti...

Mama Hanim said...

Mamaaerish: tq2..

Ena: tq2.. hati2 utk ena juga ok..

Mama Hanim said...

unlisted: mmg pakai broadband klu kt umah. tq2..
take care u too ye..

amy: bye2.. tq.. slmt bercuti juga utk amy..