ad ld

Thursday, April 22, 2010

CEKODOK DI PAGI HARI DAA


Salam.. Nih blum bekfes tp tingat cekodok drp Mama Najlaa yg best tu.. huhu.. Mmg dh lama x makan beb..

Kita tgk dh penuhi syarat ke blum ekk..

1. Copy picca cekodok tu.. Dh..
2. Refer sape yg antar..Dah..
3. Nape cekodok jd pilihan.. Sbb blum bekfes lg, layan gamba pn jd lah huhu..
4. Post waktu pagi je.. Mmg pn, ni jam 10.37am daa..
5. Send kt org lain plak.. Ok, I dgn bermurah hati nk bg stok cekodok ni pd semua yg ada kt blog list I tu. So sesape yg sudi, amik je lah, tp yg malu2 x mau amik pn x pe..hehe..

Ok, nak publish ni, kan lewat plak..huhuhu..

10 comments:

Lelord said...

hehheeh tgk gambo pun jadi la ek

Mama Hanim said...

tau xpe.. hehehe..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sedappppnyerr.. mau mau.. kirim pada mimie... i hav this problem bila buat cekodok.. kekadang telebih tepung.. kekadang terkurang ayor.. kekadang terkurang pisang.. huuwaaaa..
tak penah wat jadik sedap....

mamalieyna said...

hikhik...terkejo2 ye..seb baik sempat...kira morning lg la time publish tu..hehe..

AQisH said...

kat opis ni ada jual cekodok gak tp ptg2..;)

LYaFRINA said...

heheh..nmpaknya semalaysia kita la makan pagi dgn cekodok ni..lya pagi2 kelmarin lg dh smpai..

Mama Hanim said...

Mimie: hehe, boleh sgt la.. Amik2, sila2.. makan ramai2 lg best, uhuhu..
xpe2 mimie, cuba lg, practise make perfect kan..

Mama Hanim said...

mamalieyna: tau xpe..huhu.. seb baik sempat tu.. klu x, esk plak la..

Mama Hanim said...

Aqish: oo best tu, makan ptg2 lg best kan..
Tq sudi dtg sini ye..

Mama Hanim said...

Lyafrina: tu la, best apa makan ramai2..ahaks..