ad ld

Monday, April 19, 2010

BEBEL SAT NOH

Salam.. Bru lps belek2 paper, standard la if ada by election, mmg kebykan paper la nk cer pasal politik je kan. Huhu, layan gak tp x la smp tahap follow just utk isi masa lapang je..Kuikui2.. Mcm2 cer ada, tp baca je lah n bt penilaian sndri. Hr ni sorg tya, esk jwb, lusa tya lg tulat jwp plak. Fenin2 beb. Layan blog resepi bru lg best kan, ahahaha..

Dh lunch hour ni kan, nk makan apa ye? Apa menu uols hr ni? Selamat menjamu selera ok.
Jom lah uols nk gi lunch dh nih. Tgh tggu hubby dtg amik, dating2 jap di lunch hour yg panas nih. Cau dlu ye.. Adios..

4 comments:

mamalieyna said...

tak suka gk ikuti dunia politik semasa ni, baca gitu2 n buat penilaian sendiri jer..huhu..

kita mkn nasik , pastu masuk opis, orang blanje KFC laks, haish..penuh no perutku saat ini! ^_^

Ismaliana Bt Sulaiman said...

sama la mcm mamalieyna jg...x suka n x minat...tp biasa la...time2 nak pilihanraya ni..kempen sana cni....:)

Mama Hanim said...

Mamalieyna: tu la kan, stakat baca gitu2 bleh la..

wah2, bestnya ada org belanja tu..jeles2..hehe..

Mama Hanim said...

Ismaliana: biasa la tu, time2 cmni byk berita politik je lah kan.. huh..

tq sudi dtg sini..