ad ld

Saturday, April 24, 2010

SWIM JGN TAK SWIM

Salam.. Ptg tadi gara2 cik hanim tgk picca ni, x pasal2 kena layan dia bw gi swimming. Alahai, kena plak dgn papa dia yg suka layan je si doter tu. Klu lah layan bini dia over2 cmtu kan best..ahaks.. (ada unsur2 kejelesan di situ).


Ingat nk ke Theme Park The Carnivall, tp org ramai sgt la. Nama pn weekend kan, x jd masuk. Pastu papa kata terjah swimming pool hotel je lah, x crowded sgt kot. Huhu ronda 2-3 hotel gak la, bru jmp yg line clear. Mandi manda lbh krg sejam je, pastu surrender penat la.. X padan dgn caj RM20, klu The Carnivall tu RM22 tp seharian. Ni la faedahnya main terjah je xde plan...

Alahai anak, sesungguhnya dirimu amat berharga..Kuikui2..

9 comments:

T.u.Y.a said...

salam kak..
bertuah betul dak hanim ni tau..
demi anak,memang sanggup kita wat ape je kan kak..

Ena said...

alahai..
kerana si hanim, mama & papanyer sanggup buat apa saje.. seronoknyerrr.. lalala..

GreenJade said...

vahh seronot nye jadik anok dare incek Ery & Pn Wani..hehehe

jange kate mu ..ni ambo pong jeles xdo org nk hajak swimming hihihihi :D

Mama Hanim said...

Tuya: salam tuya.. sape x syg anak kan tuya.. kita sanggup bt apa saja selagi terdaya..

Mama Hanim said...

Ena: demi anak, semua ibu bapa bt sebaik mungkin kan ena..

Mama Hanim said...

Tinie: huhuhu hrp2 hanim btul2 seronok la kan...

alahai.. demo tu mana bleh swim skang ni, kan lemas en. blackberry mu itu..hikhik2..

Zaidah said...

tak ape2lah..yang penting diorang appy...

Lelord said...

huhuhu seb bek naja x minak g swimming pool kat hotel...depan umah je bukak wet set

Mama Hanim said...

Zaidah: tu la kan, rasa tenang je klu tgk anak happy..

Lela: hehe2.. hr tu ada gak bli mini kolam, tp x tahan lama daa..

hanim asyik lompat2 je dlm tu, cmne x mau pecah..uhuhuhu..