ad ld

Wednesday, April 21, 2010

JALAN2 SAMBIL KERJA

Salam.. Sori uols, semlm xdan nk blogwalking especially uols yg drop by kt sini. Bz skit coz ada bt preparation utk ceramah motivasi hari ni. Kul 9am dh kena ada kt Alor Star bagi ceramah utk bebudak calon SPM,STPM thn ni. Biasa la dh nk msk pertghan thn, byk program ceramah I kena attend atas jemputan pihak sekolah yg terbabit.

Kdg2 ada 2 venue yg kena gi dlm sehari. Agak penat gak tp rasa berbaloi coz dpt hadir dlm majlis perkongsian ilmu dgn anak2 harapan bangsa. Chewah ayat skema tu..huhu..(padahal dpt claim fully sponsored, ada gift pn faktor jugak, kuikui2).

Dpt audience or pelajar yg btul2 nk ilmu mmg bagus tp x dinafikan ramai juga jenis yg reti nk main2 je dlm hidup mereka. Klu sessi soal jawab tu org lain tya cara utk mudah hafal ke, cara menjawab soklan tp dorg plak just reti tya,' Errr, dh kawin blum? Boleh bg no phone? Huhu, dorg lagak advanced la tu konon kan. Senang je I jwb,' Sori ye, uols not my taste, muda sgt lgpn kt umah I dh ada Mr.Perfect ye. Ok utk tdk menghampakan uols yg nk no phone tu, sila catit ye 012 2******. So, pasni klu ada nk tya apa2 call je n bleh cakap trus dgn my husband, tu pn klu ada brani la. Hehe..

Ok la my pren, got to go. Hr ni mybe bleh ziarah blog uols lwt ptg or awal mlm nti ye. Thanks for coming especially nk suka komen tu kan, really2 appreciate uols.

--> N3 ni autopublish..

8 comments:

unlisted_one said...

ade budak2 yg mintak no. fon? hiee,..tak sesuai betul la budak2 tu,.tapi suka cara u jwb tu..haha

mamalieyna said...

hikhik..mmg cenggitu le student2 skrg ye..advanced terlampau suda..huhu..kena nak pandai handle kan..^_^

atty's said...

berani eh budak2 yg mintak no phone tu

Mama Hanim said...

unlisted_one: ada, jenis yg noti2 la..
ehehe, jwb je apa pun..

Mama Hanim said...

mamalieyna: tu la, sabar je lah bila ada jenis cmtu.
ilmu x mau dgr, tp sibuk dgn hal lain plak..huhu..

Mama Hanim said...

atty's: budak2 zaman skang kty.. mcm2 ragam..haih..

GreenJade said...

ooOoohh bz beceramah cik mek sore nih upenye..

gedix kan student2 skg nih..makan pon mak bapak tanggung lg.. dh miang2 keladi gitu keh keh keh..

btw, i loikeee yr anws tuh..smash yg bagus hik hik hik

Mama Hanim said...

Tinie: hohoho berceramah la selagi ada jemputan sesambil abiskan masa..kuikui..

tu la, mcm2 perangai bebudak skang ni.. exam pn blum tentu lps ke tak lg..

ur like? i like it too..hehe.. tq2..