ad ld

Friday, April 23, 2010

Blog yg TAK SUDI LINK Blog Aku - Part 2

Salam.. Wah, teruja tgk ramai kengkawan yg sudi dtg n komen n3 part 1 td tu. Terima kasih byk2 ye, uols sgt2 dihargai. Ekceli I pn x smp hati nk bt listing cmtu, perasaan org mmg perlu dijaga kan, kot2 ada yg terguris hati plak.. X baik tau, jgn noti2 ok.. huhu..

Blog ni pn diakui ada gak kes cmtu, kengkawan dh follow n link tp I still terlepas pandang utk update list. Harap maaf ye, bukan x sudi or sombong ke apa mybe masa mencemburui I ketika itu n secara x langsung xdan nk check. Mmg la kata org2 tua,' What U give u get back,' tp kena tgk keadaan gak kot..hehe..

So lps ni klu ada kengkawan yg dh sudi follow n link blog ni tp still dianaktirikan, harap2 highlight msg uols ye. Cthnya: Saya dh follow n link awk. 2nd WARNING!!!! Haha, compem I terus check x peduli yg lain dh. Kuikui2..

Harap maaf ye kengkawan, no heart feeling ok.. hehe.. Peace!!!!

9 comments:

mamalieyna said...

hahaha betoi tu..kena highlight sket baru perasan n terus buat tindakan segera! hehe..yelah kengkadang kita ni dok concentrade kt n3 je, tak perasaan tang follower tu, if leave msg kt shoutbox ke sonang sket..kan3x..

syida said...

betul, betul. Kena anta reminder kat pemilik blog. 1st reminder, 2nd reminder...macam orang nak potong air tu. Kalau bole anta surat merah sekali.hehehe

Momma Mia said...

alamak kene reminder ke???
satu lagi yg momma prasan masalah bila kengkwn blogger follow. Ada yg tak bg link so tu yg susah nk jejak kasih blog & follow. So make sure bila follow CLIK MORE OPTION and bagi detail link blog uols ok...

sekadar reminder gak nih... hihi

Mama Hanim said...

mamalieyna: hehehe.. tau xpe.. tu blum jd femes lagi tu kan..kuikui2..
Ye la, nk maintain n3 3-4/day bkn senang ooo, kata nk fofulor cm redmummy or ben.. huhuhu..

Mama Hanim said...

syida: tq2.. best kan cmtu.. meriah je, uhuhu.. WARNING WARNING!!!!

Mama Hanim said...

Momma Mia: mesti.. kata nk sama2 tuju ke arah jd blogger femes, bleh gak digunapakai utk persediaan la tu kot..huhu..

uhuks..yg pasti jgn kita yg sombong dh la..hihihi..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

ok saya terasa.. kah kah kah... lupa nak link kan.. semenjak kat opis arituh dah kena blocked.. abes semua link link lupa nak letak dlm blog.. 2-3-4 hari nie.. baru updet semua link yg slalu baca tapi tak letak pun link... sebabnya kat opis bila baca jek.. dok klik kat tmpat google yang di bookmark kan tuh... tuh pasal tada link dlm blog.. huhuhuhuh
tp dah letak juga dalam link dah... hehehehehehheh...
u pollow ai.. ai pon dah pollow u.. aaawwwwuuu

Mama Hanim said...

Mimie: sori2, xde niat pn..just copy petikan dri blog lain je tu..ahaks..

ok ok saya terima penjelasan mimie tu, hehehe.. no heart feeling ye..

Tq mimie sudi update link..wakakaka..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

hihihihihihihi no hal la mama hanim... kiter cium mulut kan.. hahahahaha

lap u..