ad ld

Wednesday, September 22, 2010

Artis: Mizz Nina Dan Noh Hujan Mengaku Bercinta Dlm Facebook

Salam.. Tentu ramai yg minat 'HUJAN' kan. Lagu raya dorg berkolaborasi dgn 'RAIHAN' pn best gak. Rasanya x salah utk golongan yg bru cecah 30an mcm I ni minat genre muzik Hujan kan, hehehe.. Sila bg chance ye.. Ok2, sape plak minat Mizz Nina, alah yg nyanyi What U Waiting For tu? Huhuhu compem ramai lelaki yg minat lah, dh la nyanyi best cun plak tu + anak jutawan lagik perhhh..
Kebtulan usha2 online td, tgk ada artikel Mizz Nina n Noh Hujan Mengaku Bercinta Dlm Facebook. Alahai ramai lah agaknya awek2 pakwe2 yg frust kt luar sana tu kan dgr berita ni..ahaks.. Jom layan apa cer..

Noh letak informasi Facebook miliknya 'In A Relationship With Shazrina Azman'. Begitu juga dengan Mizz Nina yang turut meletakkan status 'In A Relationship With Noh Kublai Khan'.


-- Uols yg minat Noh n Mizz Nina tu, sila komen skit la..hehehe..
-- Klik SINI utk Mizz Nina dan Noh Hujan Sah Bertunang

2 comments:

Uruchimaru @ kf said...

ni kire kobolarasi jgak ni mama hanim ..hihi =)

wannurfazrini said...

diaorang mmg couple la. dah lama rasanya !