ad ld

Tuesday, September 28, 2010

Bila Anak Pandai Menabung, Hanim's Style

Salam.. Tentu bestkan bila anak2 pandai menabung sejak kecil. Satu amalan yg bagus lbh2 lg utk masa depan mereka sendiri. Cik Hanim juga sudah pandai menabung, n paling best dia ada byk tabung. W/pn bru umur 3 thn lbh, hanim akan bt saving kt tabung2 tersebut at least once per week, especially on weekend lah. huhu.. Jom kita tgk cara hanim 'menabung'...


Taraaaa.. Best lah menabung kt sini auntie2 sekalian, ada muzik lagi..hehe..


-- Ooppss.. Papa hanim cakap klu bli tabung mini bentuk cmtu kt umah, hanim akan btul2 menabung kot..kui3..

10 comments:

mamaaerish@eb said...

aduyai cam aerish la plk... tapi aerish menabung kat semua kedai... semua dier nk... hu3

Ena said...

owh.. camu rupanya hanim menabung yeh!.. hehehe.. tak pe la kak.. anak sowang layan kan aje la kan.. ;D

sarah-najwan said...

tu la psl..kt supermarket salu ade mende ni..anak4 pom meraung nk naik...xbg kang malu la weh org tgk..

BIONIC WOMEN said...

haahhaha..ingatkan hanim menabung duit raya tadi..hehehe..
Dhiya pun dah pandai kalau g supermarket mintak coins..nak men game katanya..anak2 sekarang..

Lelord said...

ekekekeke najlaa pun ade gak tabung camni tapi kalau kat jj sblm ni ade limit...
kalau bab tabung betul..uishh anak dara ni mmg dasat. papa balik kije jek dia mintak duit, kalau balik umah nenek pun dia akan mintak nenek nak masuk tabung katanya. hehehhe mmg berat dah tabung

Uruchimaru @ kf said...

bhahaha..lah menabung kat situ plak erkk!

Hanis Azla said...

Hanim menabung... parents dia menampung.. he..he.. cara menabung yg sgt cute..

mamalieyna said...

hehehe..aduhai..menabung camni, org len yg kaya nnti hanim =P

SyidaGorjes said...

besar betul tabung hanim.mesti besar juga pelaburannya.

Mama Hanim said...

tq sudi komen frens sekalian.. marilah kita menabung..hehe..