ad ld

Wednesday, September 8, 2010

Layan Mood Raya Di Kota Bharu

Salam.. Bru blk 'layan jem' di Kota Bharu.. perhhh.. dh ramai anak2 perantauan mcm kami dh smp kelate. Mana2 je bleh tgk lautan manusia, rasa nya dh lbh bancian thn lps, lbh 100ribu rakyat kelate blk raya wooo.. Ni picca semlm, terjah KB Mall. Igt kt SP dh byk sale, rupanya kt sini lg happening. Kasut, pakaian, brg2 elektrik mmg diskaun giler2 beb, compare harga item yg sama kt Penang n Kedah. Rasa mcm nk bli je semua tu..kui3..

Ada benda bru yg blom jmp kt SP, ni dia. Car kecik kata Hanim. Mula2 tu duk tgk je family lain guna, pastu hanim tya papa dia,' Best ke naik tu papa? - Papa jwb,' Best kot, nti papa cari satu'. Anak punya pasal, trus tya org amik kt mana benda tu. Then dari 2nd floor turun cari kt basement beb. Bukan free ok, siap kena isi form, nama, i.c, Deposit RM20 . Caj RM4/hour..huhu.. Uols shopping cukup ke sejam? Alahai..
Best gak konsep car tu sekali dgn tpt letak brg kt blk tu kan, tp brp sgt brg bleh muat dlm tu, mmg kena amik troli biasa gak la klu nk shopping byk.


Apa yg my hubby tgk lama2 tu, jgn tgk awek plak Be, kurus pose nti..huhuhu.. 2jam lbh duk ronda2, smpt gak rembat 3-4 brg, tp tggu next n3 ok.. Tu pn klu ada masa la pasni.

-- Selamat bercuti uols. Drive elok2 ke mana saja destinasi ok. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin. Take care.

3 comments:

mamalieyna said...

waaah dh selamat sampai ye..syoknye..kite je esok pagi baru bertolak..huhu..

*wa bagus ye ada konsep gitu, nek kete..senang sket tu..^_^

*sure teruja nk soping moping lg kan..hehe..lumrah!

yatie chomeyl said...

kelate jem sokmo pi erayo. nanti amik gmbr keadae jem di kelate, upload kt blog deh..buat pelpas rindu ore hok jauh ni huhu

oneyani said...

wah hepy akak da balik kampung eh..selamat hari raya dari yani..