ad ld

Wednesday, September 29, 2010

Jom Terjah Pasar Mlm Tmn Ria Kedah, Laksa Best

Salam.. Dh lunch hour ni, uols dh plan ke nk makan apa ekk? Kebtulan plak dh lama xde n3 makan2 kt blog ni ye since cuti raya kan, so hr ni n3 makan muncul lg daaa.. Selain memenuhi permintaan cik puan syida gorjes n mama dhiya semlm yg nak n3 hanim dan makan2 katanya..hehe.. Jom layan xtvt semlm ok..


Kunjungan ke pasar malam Taman Ria Sp, best woo venue ni mcm2 ada. Laksa kedah ni my fevret, terbaekkkk wa cakap lu..perhhh. Org Kedah mcm mamalieyna n mrs. fiza tu mesti tau punyalah betapa 'kick' laksa kedah kan.. Ok, kita tgk apa seterusnya hasil lawatan tu..


Selain belon dora yg hanim pegang tu, sate, fish ball n ayam tu mmg hasil tunjuk2 hanim. Fevret dia la tu.


Last but not least, burger yg mables..


Uols agak2 byk ke lemak yg diternak semlm tu ekk? Aiman x kisah, janji best kan..hehe..

11 comments:

A D I A said...

ni bukan menternak badan, ni jaga badan. jaga badan bagi tak kurus :)

SyidaGorjes said...

takde gamba hanim posing dengan makanan?mcm tak lengkap la n3 ni.(pandai je komen n3 org lain).hehehehee

Mama Hanim said...

Adia: hehe..btul3..

Mama Hanim said...

syidagorjes: alamak!!! sori puan juri.. n3 ni x ikut spec la plak..kui3..

BIONIC WOMEN said...

wahhhhh...dah ada entry makan2, tapi nak tengok time hanim makan tu yg paling best..kekadang siap tunjuk kat dhiya kakak makan banyak..aritu mesti dhiya makan lebih skit, nak jd macam kakak katanya..hehehe..
(hebat x psyco dari hanim?)
laksa....my fav 2...lamanya x makan laksa mak buat..terliur..kat kelantan banyak laksa lemak jer kan? laksa penang susah ler skit

Mama Hanim said...

eily: hehehe..cmtu rupanya.. hanim dh jd mcm ikon pemakanan utk dhiya ye, kui3.. ok2, akan ada n3 utk dhiya..

laksa mmg best kan, kt sini plak mmg byk laksa penang, susah nk cari laksa kelantan..huhu..

Ena said...

laksa??

ena tetap suka walaupun makan berkali2.. ehhe

az rina a.k.a jaijina said...

wah, macam² ade ye, mmg meletop..semua tu peberet rina & hubby ^_^..

Mama Hanim said...

Ena: btul tu, stuju2..hehe..

Mama Hanim said...

az rina: hehe,, jom2 makan..

GreenJade said...

perghh byk nye makanan..sakan demo ternak kolestrol nih..nk joinnn kik kik kik

tp tang satay tuh yg x bely tahan daulat..dugaan dugaannn